Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Makrigialos och barnvagn

Vi reser i maj till Sunwing Makrigialos med våra två barn, 1 och 3 år. Jag har bokat vagnar på hotellet men vill jättegärna veta hur dem är och ser ut. Är det lätt att köra med vagnen på hotellområdet? Ska jag kanske hellre ta med min syskonvagn i ett airshell?

Kommentarer

 • Hej Ida!

  Härligt med en resa till Kreta och Sunwing Makrigialos att se fram emot! Jag bifogar en bild på hur sulkyn på Sunwing Makrigialos ser ut nu. Så ber vi våra Sunwingföräldrar svara på de andra frågorna du har.

  Hälsningar

  Bifogad fil:

  Robert Gunnarsson
 • Tack så mycket för bilden och svaret! Väntar på dem andra då! Ser ut att vara chicco liteway så jag överväger hur jag gör

  Ida Villell
 • Hej Ida,

  Det går smidigt att köra vagn inom hotellet trots att det ligger i en ganska brant backe ner mot havet - benmusklerna får kämpa lite.
  Det finns asfalterade 'promenadramper' att gå på utan trappsteg runt om på resorten så att man tar sig fram med barnvagn. Vissa stråk är dock ganska smala liksom vissa trottoarer utanför så jag skulle rekommendera de vagnar du har hyrt framför en bredare syskonvagn. Vi reste med en 6mån bebis o en 2½åring och hade med en lite bredare Emmaljunga-sulky och en paraplyvagn, de tog sig fram perfekt! Även om den äldre kunde gå lite längre själv så var det rätt skönt att ha en vilovagn för korta ben då backarna var kämpiga.

  Kom gärna med fler funderingar omkring er resa annars ha det så gott, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.