Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SunWing Makrigialos Kreta HERA

Hejsan!
Vi funderar på att åka till SW Makrigialos, Kreta, och har tittat lite på rummen i HERA, men det verkar väldigt svårt att få en klar bild av hur dessa lägenheter / omgivningar ser ut, försöker titta på kartor och bilder men man ser så dåligt...
Ringde Ving och även de hade svårt att förstå hur byggnaderna egentligen låg...
Någon som varit där och som kan beskriva?
Vi kollar mest på de lägenheter som heter "Big Family med terrass och balkong med havsutsikt" (gröna på kartan) och undrar följande:
1)Hur är omgivningarna runt HERA?
2)Finns det gräsmatta / trädgård i närheten eller "bara" byggnad på byggnad och inget däremellan?
3)Hur nära Miniland/Poolen ligger det? (ser ut att ligga nära men man kan ju bli lurad av bilderna...)
Vi vore ENORMT tacksamma för svar och väldigt gärna foton!?! ;-)
Med vänlig hälsning /Ulrika
Ulrika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ulrika!
  Jag och min familj var på Kreta nu i juni och bodde då på Ocean Beach Club. Det är väldigt nära Sunwing. Det är ju väldigt nära så vi gick mycket mellan hotellen vilket var superenkelt.
  Vi tyckte väldigt mycket om både Sunwing och OBC och bägge hotellen har ett fantastiskt läge alldeles vid havet. Det som kan vara värt att veta är att hela området ligger på en sluttning och har således mycket backar och trappor.
  När man går mellan de olika delarna på Sunwing får man ingen klar känsla av att man går från en del till ett annat eftersom allt ligger tätt. VI upplevde inte som att det fanns speciellt mycket gräsmattor/trädgårdar på området. Vill man ha det är antagligen det bästa valet att boka Happy Baby rum då man har en härlig liten trädgård/terass. Hera har en känsla av grekisk by med lägenheterna som i små gränder. 
  Annars såg lägenheterna med egen pool på Afrodite helt fantastiska ut.

  Om ni åker dit vill jag verkligen slå ett slag för att ta sig in till den lilla byn någon kväll för att käka på någon av de små tavernorna i hamnen, hur mysigt som helst.

  Tyvärr har jag inga foton från Hera men jag hoppas ni fått lite hjälp iaf.
  Återkom gärna med fler frågor.

  Bästa hälsningar
  Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Jag var på OBC Kreta i maj och hängde en del på Sunwing också. Hera-delen ser väldigt mysig ut, det är verkligen "grekisk by" över det hela! Hera börjar precis i närheten av poolområdet men beroende på vart man hamnar kan man ju få en lägenhet en bit bort.Jag tyckte inte det såg ut att vara trädgårdar, men däremot väldigt fint med buskar, blommor och planteringar (det är det på hela området). Det finns bra gräsmatta för lek vid Miniland.Lägenheterna i Hera verkar dock inte ha renoverats på ett tag så designen ser lite äldre ut än i andra byggnader. Men det kanske inte är det viktigaste om man vill vara ute mest.Om du klickar på Visa fler bilder på denna sida så kommer det bilder från hera i slutet av bildspelet: https://www.ving.se/grekland/makrigialos/sunwing-makrigialos/boendeJag ÄLSKADE detta Sunwing, så fint.
  Ellen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.