Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Makrigialos Beach transfer dit och hotellet ?

Hejsan!
Reser till Kreta ,Sunwing Makrigialos Beach på torsdag. Har dykt upp lite sista minuten frågor hur är hotellet isäg?
Sen busstransfer dit den tar ju lite tid och när man har ett litet barn som blir otåligt är inte så kul.
Läste att nån hade med sig lite fika imed man reser så tidigt på morgon. Min fråga är packa ni fika i incheckade bagage? Eller hur gjorde ni?
Min pojke är 4 år och har ingen vagn att ta med. Om det är längre sträcker att gå och backigt hur har andra föräldrar gjort?
Angie

Kommentarer

 • Hej Angelica!

  Det låter toppenhärligt att få åka till Kreta & Sunwing Makrigialos på torsdag!

  Just detta Sunwinghotell är det en tid sedan jag besökte och det var innan jag själv fick barn, så jag hoppas att någon annan som varit här mer nyligen och med barn också hittar hit och kan svara ur den synvinkeln.

  Hur som helst så upplevde jag detta som ett toppenhotell som jag är säker på att ni kommer att trivas på! Det ligger fint precis vid havet och har allt det där härliga som alla Sunwing erbjuder.
  Jag vill precis som du skriver minnas att hotellområdet är kuperat och att där är lite backar att gå i. Vagn eller inte är ju alltid ett litet dilemma när de börjar bli större men jag tror säkert att det ska gå bra att ta sig fram där utan också, tar man det i de smås takt så brukar det ju gå bra ändå. Avstånden på hotellområdet är ju lite beroende på vilken byggnad ni ska bo i och vart ni kommer att röra er mest. Känner ni ändå att det hade varit skönt att ha tillgång till en vagn så finns det ju en möjlighet att boka en sulky via Ving, dock vet jag inte hur det fungerar så tätt inpå avresa men man kan ju alltid kontakta Ving och undersöka om möjligheten och tillgången finns isåfall.

  Transfern oroar sig många för då den är lite längre men lika många hör man som faktiskt säger att det gick över förväntan. Bussen gör ju ett stopp ungefär halvvägs där ni kan sträcka lite på benen och gå på toaletten o dyl. Som du nämner kan det ju vara lämpligt att packa ner lite fika och kanske lite annan underhållning. Fikan hade jag nog packat i bagaget man checkar in (iallafall om det är ngn dricka och liknande) och tagit upp det när man fått resväskorna igen på flygplatsen innan man lastar dem vidare in i transferbussen igen.

  Jag önskar er en underbar resa, så hoppas jag som sagt att någon mer hittar hit innan torsdag & kan svara lite mer på frågorna kring hur de gjort med barn och vagn o dyl.

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej, ooo vad härligt med en resa så snart!
  Vi var där sommaren 2012 med en 2åring och en 6mån bebis. Vi bodde på Ocean Beach resort som ligger precis invid Sunwing och gick emellan de båda flera gånger dagligen. Vi hade vagn till båda barnen, en med oss och en hyrd sulky. Dessa tar sig fram smidigt överallt trots de branta backarna även om de är mastiga för benmusklerna.
  Fundera hur mycket och ofta ni rör er inom/utom området, är barnet van vid att få åka vagn är det nog skönt att ha en backup. Blir det läge för en powernap på dagen eller somna lite tidigare på kvällen kanske det också är värt att hyra en vagn?
  Hör av er till Ving om ni önskar hyra en vagn, tror inte att det är några problem såhär tidigt på säsongen - med reservation såklart för att jag kan ha helt fel.
  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.