Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Makrigialos Beach - havsutsikt med lugn och ro?

Vi (två vuxna och en femåring) funderar på att boka en vecka på Sunwing Makrigialos Beach på Kreta i maj-juni, efter att för två år sedan varit mycket nöjda med att bo på Triton på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos (både med boende, personal, familjeaktiviteter och La Tasca Inclusive). Vi önskar ett fräscht boende med havsutsikt, där det råder lugn och ro kl 23-06 och undrar därför veta fördelar/nackdelar med boende på Apollon eller Afrodite eller tom att istället välja grannhotellet Ocean Beach Club (hur barnvänligt detta är och tillgången till barnaktiviteter om man istället väljer att bo här).

Kommentarer

 • Hej Eva,

  Vi bodde på O.B.C i aug-2012 med en bebis och en 2½åring. Rummen och området däromkring var riktigt fräscht och modernt inrett och utsikten från terrassen utöver havet var magnifik! Atmosfären både vid rummen och omkring restaurangen/poolerna andades spakänsla både på dag- och kväll/nattetid trots att även detta är en del av ett 'barnhotell'.
  Poolerna är lite mindre här än vid Sunwingområdet men de var även betydligt mindre befolkade också både i vattnet som vid solstolarna. Havet når ni lika snabbt härifrån som från Sunwing.
  Barnaktiviteterna, Miniland och kvällsshowerna utgår allihopa från Sunwing. Eftersom O.B.C är en del av Sunwing och som bara ligger ett stenkast därifrån så har ni full rätt att utnyttja allt som det har att erbjuda, både vad gäller barnaktiviteter, poolbad osv.
  Vi gick emellan, åt frukost på O.B.C, badade och lunchade oftast på la Tasca på Sunwing, gick till havet och O.B.C på em, middagarna åt vi oftast på O.B.C.

  Jag har tyvärr ingen erfarenhet av de olika boendena inne på Sunwing som du funderar på, jag kan dock återigen varmt rekommendera O.B.C, det är ett av våra absoluta favoriter i resevärlden!

  Med vänlig hälsning Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.