Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kamala Beach eller Bangtao Beach?

Hej!
Vi tänkte åka över jul och nyår till Thailand. Två vuxna och två barn, 7 och 11 år. Vilket av dessa hotell ska man välja? Vi vill att det ska finnas ett stort utbud för barnen på hotellet där de kan leka och roa sig utan att man som vuxen måste vara med hela tiden. Vilket skulle ni välja? Anordnar hotellet något under julafton och nyårsafton?
Mvh
Susanne

Kommentarer

 • Hej Susanne,

  Jag har besökt både Sunwing Kamala och Sunwing Bangtao och jag tycker att båda resorterna är två väldigt fina alternativ i Thailand. SW Kamala är byggd senare än SW Bangtao och har av många upplevts som mer ljus och öppen än SW Bangtao. SW Bangtao renoverades dock inför förra säsongen och har säkert kommit ikapp SW Kamala nu.

  Vad gäller orterna så bor ni i Kamala invid ett litet samhälle med strandpromenad där shopping och restauranger finns strax utanför. Hotellet ligger invid stranden men har ingen direkt utsikt mot havet från poolområdet, med en kort promenad når ni havet. SW Bangtao ligger lugnare till där taxi kan ta er till områden/orter med mer shopping och restauranger. SW Bangtao ligger på stranden och från dess restaurang och pooler har ni havet som kuliss. Vill barnen springa emellan pool/hav kanske Bangtao är ett alternativ om ni vill ha bättre översikt.

  Båda resorterna har många aktiviteter för både yngre och större barn, alltifrån pyssel, sport och 'hang-out'aktiviteter. Jag tror resorternas utbud av aktiviteter är snarlikt i både vad och när.

  Fundera främst över vilket typ av resmål ni vill ha med faciliteter runt omkring, hotellens egna utbud  brukar vara snarlikt när de båda är SW under högsäsong.

  Jag har ingen erfarenhet av att fira jul och nyår på SW men gissningsvis så anordnar de firanden av både jul och nyår för de gäster som vill delta.

  Återkom gärna med fler frågor!

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.