Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kallithea

Hej. Söker information om vad det finns att göra på och runt Sunwing Kallitea. Finns det restauranger, affärer? Eller behöver man åka in till Rhodos? Är vattenparken värt ett besök??

Kommentarer

 • Hej,
  På Vings sida finns det massor av information om vad det finns att göra på hotellet. Hotellet ligger cirka 4 km från Rhodos stad. Det finns en stor matbutik ganska nära på andra sidan vägen. Man ser också några mindre butiker och restauranger en bit bort när man kommer med transferbussen men inget märkvärdigt. Jag skulle säga att det inte finns mycket på gångavstånd, vill man lämna hotellet för nya intryck eller restaurangbesök skulle jag säga att det är taxi eller bil som gäller.

  Vi hyrde bil en dag när vi var där och åkte till Lindos och det var ett mycket trevligt utflyktsmål om man känner att man vill komma ut lite.

  Har tyvärr inte testat vattenparken men kanske någon annan som varit där kan fortsätta tråden.

  Sunwing Cala Bona på Mallorca ligger ju nära ett mysigt samhälle med gångavstånd till restauranger och på Mallorca finns det ju ett helt annat utflykts och nöjesutbud. Palma är ju en fantastiskt fin och mysig stad. Ett litet tips bara om ni vill ha mycket nöjesutbud på semestern 😀

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej David!

  Vi har testat vattenparken i Faliraki och mina barn, då 8 och 12 år tyckte det var riktigt roligt där & vi vuxna också för den delen 😀 Där fanns en hel del olika vattenrutschkanor och roligheter att välja på, ngt för alla åldrar kan jag minnas.

  Vi tog lokalbussen dit som går precis Utanför Sunwing Kallithea och hem åkte vi med gratisbussen som vattenlandet själv kör turer med för deras gäster. Himla smidigt. (Obs. att detta var för två år sedan så ngt kring detta kan ha ändrats sedan dess.)

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Bortanför hotellet, tar kanske max en kvart att gå, ligger flera restauranger, vi gick dit varje kväll och provade olika varje gång. Tycker inte att man behöver ta taxi för att ta sig till restauranger, vi gick dessutom med barnvagn.

  Anna
 • En fråga till Anna - åt vilket håll gick ni för att komma till restaurangerna? Höger (åt Rhodos) eller vänster?

  Är det någon restaurang som du rekommenderar?

  Hälsningar Anna

  Anna
 • Gå till vänster direkt när ni kommer ut från hotellet. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på restaurangerna vi gick till, bara att vi inte stannade vid de första utan gick en liten bit in i byn. Enda stället som vi inte var nöjda med var Koskinou house. Går ni till höger kommer ni till en större mataffär, och där ligger också den restaurang där vi fick bäst mat, Sheep in Black. Ligger tyvärr inte så mysigt till, men mycket god mat!

  Anna
 • Hej ..ska åka nästa sommar 2 v med min 9 åriga son ..är 2 v för lång tid att åka till kallithea sunwing resort?
  Eva Thuresson
 • Hej Eva,
  Va härligt med 2 v på Kallithea. Jag och familjen var där förra sommaren 2 v och vi hade det fantastisk. Har man 2 v hinner man ju komma ner i varv och samtidigt hinna göra utflykter till bla härliga Rhodos stad (taxi från hotellet ca 10 €) eller magiska Lindos. Eller varför inte åka till någon liten strand längre söderut?
  Rhodos är underbart och perfekt för en längre semester.
  Ha det så härligt och återkom gärna om du har fler frågor.
  Bästa hälsningar
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack 🙏och för snabbt svar ..men va bra då behöver jag inte fundera över det mer ...längtar dock långt kvar ...🌴🌴
  Eva Thuresson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.