Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Läge på tvårumslägenheter på Helios? - Sunwing Kallithea Beach

Hej,

Vi har bokat två stycken tvårumslägenheter med terass på Helios i sommar och vad jag kan se på kartan är det rummen 1501-1510. Tänkte gå in och önska/boka rumsnummer men tänkte höra om någon av er kan tipsa om vilka två av lägenheterna man ska önska? Någon som ligger bättre/sämre till? Lite orolig för standarden på rummen men vad jag kan läsa mig till skulle dessa lägenheter vara renoverade 2015 så hoppas de är ok. Någon av er som bott i dem?

Med vänlig hälsning,
Therese

Kommentarer

 • Hej Therese,
  Vad roligt att ni ska åka till Sunwing Kallithea. Jag längtar verkligen tillbaka dit nu när jag är inne på hemsidan och tittar på var rummen ligger.
  Jag tror att läget är ganska likvärdigt på rummen förutom att det ligger en gångväg, den som går runt hotellbyggnaden, bredvid rum 1501. Det är ju ganska många som passerar just där så personligen skulle jag ta ett par rum som inte ligger närmast gångvägen.
  Vi har inte bott i just de rummen men standarden på rummen har varit hög och när det är renoverat 2015 så kommer det att vara fina rum med bra standard.
  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Therese,
   Jag är på kallithea just nu och håller med Helena, läget är likvärdigt på dessa rum med en gräsmatta framför. På den bifogade bilden står jag framför rum 1501 på gångvägen Helena skrev om. 
  Rummen är fina och fräscha och fullt utrustade.
  Vi bor inte här men har varit inne hos några kompisar som bor här.
  Ha en underbar semester
  Med vänlig hälsning
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack snälla för svar Helena och Ronny! Och superbra bild på lägenheterna, perfekt med grönområde så utanför!
  Therese

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.