Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kallithea välja rum!

Vi funderar på att boka en vecka i augusti 2017 till Kallithea. Vi är en familj med ganska stora barn som då kommer att vara 9, 11 och 14 år. Tänkte boka royal family och eventuellt med utgång till delad pool. Vi tänkte åka veckan innan skolan startar. Det som verkar vara ledigt är på Helios en trerumslägenhet med direkt utgång till delad pool. Det finns också en trerumslägenhet på delen Poseidon närmast vattnet med stor terrass. Det är ungefär samma prisklass. Det finns andra alternativ också fast det här var det jag fastnade för. Någon som har tips eller råd att ge?

Kommentarer

 • Hej,
  Jag skulle nog säga att Poseidon är finare och känns lite mer avskilt. Jag vet att när jag har gått förbi där de två senaste åren har jag tänkt att vi måste bo där när barnen blir större, det är så fina uteplatser där. Jag personligen tycker nog att det är mer ”charm” i det området.

  Vi bodde i en av lägenheterna i Poseidon närmast havet för många år sedan, innan de renoverade och jag gillade verkligen att sitta där ute och titta på havet, det kändes väldigt lugnt och fridfullt.

  Nu senast bodde vi i ett Royal Family rum i Helios delen, utan egen pool. Vi bodde några våningar ovanför och det jag tänkte på var att de som har delad pool har väldigt många som bor i lägenheter ovanför, så det är visserligen avskilt, men inte särskilt privat. Men om barnen vill bada mycket är det ju en stor fördel att kunna sitta på sin egen uteplats större delen av dagen.

  Båda områdena är väldigt fina och fräscha så du väljer mellan två väldigt bra alternativ. Fundera på hur stor betydelse poolen har för er, för båda alternativen är två fina ställen med bra standard.

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Helena!
  Stort tack att du svarar det betyder mycket! Vi har rest många gånger med Ving o Sunwing. Nu senast i augusti vart det två veckor på Nuevas Palmeras. Du skriver så vettigt så om jag får med mig övriga familjen på mina tankar och planer så blir det Poseidon.

  Hälsningar Linda

  Linda Karlsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.