Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kallithea, restauranger

Hej! Vi ska åka till Sunwing Kallithea i sommar, har valt att bara ha frukost på hotellet. Hur ser det ut med restauranger omkring? Det ska ju finnas en liten by ett par km bort vad jag har kunnat läsa mig till.

Kommentarer

 • Hej,
  Ni ska till mitt favorithotell, vad roligt! Hotellets restauranger är bra tycker jag. På restaurangen Fino firade vi en femtioårsdag när vi var där och hade det jättebra med god mat och fin utsikt.
  Rhodos stad ligger cirka 4 km bort, dit tar man enkelt en taxi. Det är större än en by, det finns ganska många restauranger där.

  vänligen,

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack! Rhodos stad har jag koll på, där har vi varit flera gånger innan vi fick barn. Finns det något på lite kortare avstånd, dit man kan gå, eller är det Rhodos stad som gäller alltså?

  Anna Bårström
 • Jag skulle säga att det är Rhodos stad som gäller om man vill utanför hotellet. Men både Restaurang Fino och La Tasca på hotellet är bra. Jag tyckte att man kunde äta där flera kvällar utan att tröttna även om man lunchade på la Tasca också :-)

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej, jag vill bara flika in med att det finns någon lokal restaurang 'taverna' invid ett hotell till höger om Sunwing om man står med näsan mot havet, ca 5min promenad. Vi var på Kallithea med släkten och några av dem åt några middagar där utanför resorten. Vet att de även tog en lunch på en liten taverna till vänster om resorten. Vi själva åt mest på hotellet fast utan all-inclusive, luncher o någon middag på la Tasca och några 'finare' middagar på Fino samt kvällsutflykt till Rhodos stad.
  Håller annars fullt med Helena, Kallithea är en härlig resort och funkar prima att vara på trots att läget inte är i någon by/centrum. Poolområdena är fina o flera i sällskapet snorklade en hel del i havet. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor!
  Hoppas att ni får en härlig semester, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.