Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur varm är poolen på Sunwing Kallithea Beach i september?

Hej!
Ska åka med min familj, 2 vuxna o 2 barn (2 o 5) i september. Hur är vattentemperaturerna i poolerna då? Havstemperaturen? Finns det några typer av strandleksaker att låna eller ska man ta med hemifrån?
Tack för ett trevligt forum!

Kommentarer

 • Hej Victoria!

  Tack, vad roligt att du gillar forumet!

  Jag har varit på både Sunwing Kallithea och Sunwing Makrigialos, Kreta i skiftet aug/sept. På båda resorna har vi haft en riktigt varm o skön vecka. Jag är vanligtvis en badkruka men har på dessa resor inte haft något problem att hoppa i pool o hav varken på morgonen eller senare på dagen.
  Havet är ju rejält uppvärmt fortfarande o det tror jag garanterat håller bra temperatur även in i sept. Poolerna är ofta lite svalare på morgonen men de brukar värmas upp snabbt av solen som fortfarande lyser friskt in i sept.
  Det brukar ligga strandleksaker kvar att använda, dock av varierande kvalitet o sort. Många sandsilar men brist på spadar o hinkar. Det finns en liten butik precis utanför receptionen där vi köpte ett set för ca 50kr. Är ni flera som gillar att gräva kanske ni kan köpa ett set o komplettera det med några spadar hemifrån :)!?
  Återkom gärna om du har fler frågor o funderingar,
  Med vänlig hälsning, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej vi ska åka till kallithea i aug och har bokat rum i triton vilket jag hoppas är bra o fräscht rum((: ville höra om ni har tips, råd eller annan info man kan få ang hotellet!! Med vänlig hälsning, Julia
  Julia
 • Hej Julia,
  Vad härligt med semester på Sunwing Kallithea!
  Är det något specifikt du vill ha tips på?
  Lite svårt att svara generellt. Det som är skönt när man åker på charter och bor på Sunwing hotell är ju att allt brukar flyta på så bra. Behöver man tips och hjälp så finns det ju reseledare att fråga eller personalen i receptionen. Det finns alla bekvämligheter man kan tänka sig. Ett tips kanske kan vara att titta direkt vilka aktiviteter som finns och få koll på när aktiviteterna är och när man kan börja boka, så att ni inte missar något.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Hur ser sktivitetsschemat ut på Kallithea beach i sept/okt? Tänkte främst på Lollo och bernie aktiviteter och så. Finns det schema man kan kolla? Antar att det inte är lika mycket i slutet på säsong som i början.
  Sofi
 • Hej Sofi,

  Aktivitetsschema för alla Sunwing resors ser nästa likadana ut men de varierar över oliks tema på barnaktiviteterna, läs mer här Barnaktiviteter på SW Resorts

  Vad det gäller låg & högsäsong vet jag att Kallithea har samma fm aktivitet (ex mini poliser) med 2 grupper efter varann så alla har en chans att få plats. Ex 10-11.30 & 11.30-13.

  Under varje hotell på nätet finns en länk till varje Resorts unika Holiday planner.
  Där kan ni följa exakt vilka aktiviteter som finns & när på respektive hotell.

  Se här för SW Kallithea Holiday Planner
  Det aktuella tiderna för er specifika vecka är tillgängliga veckan innan så exakt schema finns inte att tillgå ännu men det har funkar jättebra för oss, skönt att kunna titta & ta beslut på detta på plats & inte månader i förväg.
  Vad det gäller lågsäsong/högsäsong så ser april ut att ha ett gediget schema inget jag saknar direkt så jag tror att ni kommer vara sysselsatta om ni så vill. Vi har besökt SW Kallithea i Maj & varit jättenöjda med barnaktiviteterna.

  Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.