Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur varm är poolen på Sunwing Kallithea Beach i september?

Hej!
Ska åka med min familj, 2 vuxna o 2 barn (2 o 5) i september. Hur är vattentemperaturerna i poolerna då? Havstemperaturen? Finns det några typer av strandleksaker att låna eller ska man ta med hemifrån?
Tack för ett trevligt forum!

Kommentarer

 • Hej Victoria!

  Tack, vad roligt att du gillar forumet!

  Jag har varit på både Sunwing Kallithea och Sunwing Makrigialos, Kreta i skiftet aug/sept. På båda resorna har vi haft en riktigt varm o skön vecka. Jag är vanligtvis en badkruka men har på dessa resor inte haft något problem att hoppa i pool o hav varken på morgonen eller senare på dagen.
  Havet är ju rejält uppvärmt fortfarande o det tror jag garanterat håller bra temperatur även in i sept. Poolerna är ofta lite svalare på morgonen men de brukar värmas upp snabbt av solen som fortfarande lyser friskt in i sept.
  Det brukar ligga strandleksaker kvar att använda, dock av varierande kvalitet o sort. Många sandsilar men brist på spadar o hinkar. Det finns en liten butik precis utanför receptionen där vi köpte ett set för ca 50kr. Är ni flera som gillar att gräva kanske ni kan köpa ett set o komplettera det med några spadar hemifrån :)!?
  Återkom gärna om du har fler frågor o funderingar,
  Med vänlig hälsning, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej vi ska åka till kallithea i aug och har bokat rum i triton vilket jag hoppas är bra o fräscht rum((: ville höra om ni har tips, råd eller annan info man kan få ang hotellet!! Med vänlig hälsning, Julia
  Julia
 • Hej Julia,
  Vad härligt med semester på Sunwing Kallithea!
  Är det något specifikt du vill ha tips på?
  Lite svårt att svara generellt. Det som är skönt när man åker på charter och bor på Sunwing hotell är ju att allt brukar flyta på så bra. Behöver man tips och hjälp så finns det ju reseledare att fråga eller personalen i receptionen. Det finns alla bekvämligheter man kan tänka sig. Ett tips kanske kan vara att titta direkt vilka aktiviteter som finns och få koll på när aktiviteterna är och när man kan börja boka, så att ni inte missar något.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.