Till senaste kommentaren

Väder och vattentemperatur Sunwing Kallithea?

Hej

Har tänkt boka en resa till Sunwing Kallithea, har varit där tidigare tror det var 2016. Vill minnas att det var rätt blåsigt den veckan vi var där. Hade vi bara otur eller brukar det blåsa mycket på Rhodos?
Hur är det med vattnet i poolen, var inte jättevarmt när vi var där, om man jämför med Sunwing Sandy bay beach på Cypern, där var det riktigt varmt i poolen.
David Petersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Jag skulle säga att blåsten beror lite på var på Rhodos du befann dig. Man brukar kalla östra sidan av stranden i Rhodos stad för ”den blåsiga sidan” men jag uppfattar inte tex Kallithea som speciellt blåsigt.
  Poolerna på Kallithea är inte uppvärmda så värmen i poolerna beror således på vilken tid på året ni åker.
  Vi var där förra året i början av juni och då var det härlig och uppfriskande i poolerna.
  Ha en fantastisk resa till härliga Rhodos.
  / Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

 • Hej!

  Vi åker till kallithea söndag 19/5.. är lite oroliga för vädret allmänt men även i poolerna.. någon som vet?
  Nanna
 • Hej,
  Läs gärna vad jag skrivit här ovan.
  Poolerna på kallithea är inte uppvärmda och kan således vara lite kalla i maj. Det beror ju såklart på hur varma veckorna innan varit.
  Maj kan vara en alldeles underbar tid att åka till Rhodos och pga att värmen inte är så tryckande, kan jag rekommendera tex besök i vackra Lindos, vilket mitt i sommarvärmen kan vara olidligt hett. Man skall dock ha med sig att vädret är mer ostadigt än tex juli och regnskurar kan förekomma.

  Jag kikade lite på väderutsikterna på Rhodos den kommande veckan på nätet och det ser bra ut. Runt 23 grader och inget regn i sikte.

  Ha en fantastisk resa
  Bästa hälsningar
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack för svar, uppskattar det. Det blir vår 6:e gång till sunwing kallithea i år. Förra året åkte vi den 26:e maj och då var det super kallt i poolerna men 30-33 grader varmt så de gjorde inte mycket. Nu åker vi bara veckan innan men helt klart kallare än sist och då måste det va ännu kallare i poolen. Hoppas vi inte ångrar att vi bokade det datumet vi gjort. Med vänlig hälsning, Nanna
  Nanna
 • Hej,
  Jag kan rekommendera havet, det är underbart så här på våren.
  Ha en fin resa
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.