Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kallithea beach - Temperatur i babypoolerna i början av maj?

Vi funderar på att åka till Sunwing Kallithea i början av maj. Hur är temperaturen i framför allt babypoolerna då?

Kommentarer

 • Hej Pia!
  Kul att ni funderar på Rhodos, verkligen en fantastisk ö och Sunwing där ligger väldigt fint.
  Jag letade lite på hemsidan men kunde inte hitta helt säkert om barnpoolerna på Rhodos är uppvärmda. Skulle tro att det bara är på de lite kallare vinterresmålen som Kanarieöarna som har uppvärmda pooler. Jag ska undersöka närmre.
  Annars är ju början av maj en fin tid att åka även om vädret kan vara lite mer osäkert än senare under sommaren. Dock väldigt bra för våra små då högsommaren ibland kan upplevas väl varm
  Jag skall forska lite i frågan och återkommer
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Ronny!

  Tack för din respons! Kul att höra gott om hotellet och Rhodos som resemål. Precis, det känns som temperaturen i luften passar våra minsta just kring maj. Blir lite fundersam kring pooltemperaturen bara, så det inte är för kyligt för vår 12 månders baby.

  Vad snällt av dig att forska vidare lite i min fråga!! Ser fram emot att höra från dig igen, gärna med lite besked om värme i poolen 😉
  Mvh Pia

  Pia
 • Hej igen Pia!
  Hörde nu av en kollega som var på Rhodos i maj som upplevde poolerna som lite kyliga pga att de inte var uppvärmda. Dock visste hon inte till 100% att det gällde barnpoolerna. Hennes barn badade dock vilket brukar vara en bra indikation på om temperaturen är ok eller inte.
  Ha det så mysigt på er resa
  Hls Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej! Nu är jag inte Sunwing förälder men vi var där förra året de två första veckorna i juni och upplevde poolerna som lite kyligare. Vår då 2 åring ville inte bada särskilt mycket. Vi frågade poolkillen om temperaturen i vattnet och han nämnde att dessa inte var uppvärmda. Smaksak och alla är vi olika men vår minsting ville dessvärre inte bada då trots en del försök så vi fick göra annat med honom under dagarna.

  Hanna
 • Hej Hanna och Ronny!
  Tack för era svar! Det låter som att vi får vara inställda på lite kyligare bad när vi åker. Lite synd att de inte har uppvärmda pooler tills solen gjort sitt.

  Håller tummarna för sol och behaglig värme iaf!

  Hälsningar
  Pia

  Pia
 • Hej Pia,

  Håller med dig att det hade inte skadat me uppvärd babypool men tror de beror på att Rhodos inte är ett resmål på vintersäsongen.
  Vi ska också åka till Kalithea i maj och jag hoppas att solen iaf kan värma upp just babypoolen då denna är ganska grund.
  Önskat er en trevlig semester & att alla vill bada!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.