Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket område ska vi välja på Sunwing Kallithea Beach?

Hej på er!!
Efter att ha bott på ett icke Sunwing hotell på vår senaste resa, så har vi i familjen nu tagit beslutet att framöver ALLTID (om det finns pengar :-) ) boka ett Sunwing hotell, mycket bättre!!
Vi sitter just nu i planeringsstadiet till nästa års resa, och tittar på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Nu till min fråga, vilket av områdena skall vi välja på Kallithea?
Vi är två vuxna och ett barn.
Och vad tycker ni om hotellets standard??

David

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har precis varit på Sunwing Kallithea. Bodde i ett Royal Family-rum i hvuvudbyggnaden, med stor terrass, på plan två, och det var ett jättefint rum och en helt underbar terrass.

  Om man går omkring på området och drömmer ur ett vuxenperspektiv så tycker jag bäst om områdena Poseidon och Triton, det ligger lugnt, närmast havet på varsitt håll i området. Där ser det jättefint och nytt ut, man tänker nästan att man inte skulle lämna terrassen på hela veckan om man bodde där. Springer man mycket fram och tillbaka mellan pool, rummet och aktiviteter kanske man vill bo i huvudbyggnaden, då har du nära till allt och bor i mitten.

  Vill man vara lite mer "mitt i smeten" och kunna sitta på balkongen eller terrassen och titta på människor så är Helios-området perfekt. Där ligger rummen runt ett stort poolområde och en stor gräsmatta där det är full fart på dagarna.

  Jag tycker att det genomgående var en hög standard. Vi hade ett fint rum som måste ha varit ganska nyrenoverat. Kikade in i lite andra rum och alla var inte lika moderna. Men alla gemensamma utrymmen på hotellet och Minilanden var jättefina.

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!Ska till Sunwing Kalithea på Rhodos om endast några dagar. Verkar som de flesta tycker att bonde på Atena är lite sämre, vilket vi bokat. Är det någon som har erfarenhet av Family D med rum mot omgivningarna? 
  Med vänlig hälsning, Lena Thörnblom
  Lena Thörnblom
 • Hej,
  Vi har bott i Athena, vilket är väldigt praktiskt eftersom det är mycket som ligger nära det området. Just Family D har vi inte erfarenhet av. Kanske att det kan kännas som att det ligger lite avsides. Å andra sidan är det ett hotellområde som inte är så stort, så avsides var nog lite att ta i.

  Men det kanske finns fler här på forumet som har erfarenhet och kan hoppa in i tråden?

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för svar! Praktiskt säger du, hur var standarden på rummen? Är rummen på Athena renoverade, eller äldre stil?  Hade ni ett vanligt Family lgh eller Royal Family?
  Med vänlig hälsning, Lena Thörnblom
  Lena Thörnblom
 • Vi bodde i ett Royal Family rum när vi bodde i Athena. Det var superfräscht, måste ha varit ganska nyligen renoverat. Vet tyvärr inte hur det är med alla rum i Athena.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.