Sunwing Kallithea Athena

Hej,
Vi kikar på resa till Sunwing Kallithea nästa april/maj och har fastnat för deras 2-rums Royal lounge svit med stor terrass mot poolområdet i byggnaden Athena. Vad har ni att säga om det boendet?
Har två döttrar på 8 och 11 år med mycket spring i benen som älskar att bada, därför lockar det med att ha terrass så att de kan springa ut och in själva från lägenhet/uteplatsen och extra plus med nära till poolen! Kanske kan vara värt en slant extra? ;-)
Är det någon som har foton/info så vore vi grymt tacksamma, och tar gärna emot tips på vilka rumsnummer som är extra bra (ifall man skulle få välja, det vet man ju aldrig ;-)
All information om hotellet, buffen, rummen, poolerna mm tas gladeligen emot!!!
Vänliga hälsningar Ulrika Med familj

Kommentarer


 • Hej,
  Vi har varit på Sunwing Kallithea tre gånger och alltid varit nöjda. Vi bodde i huvudbyggnaden Athena en av gångerna, dock högre upp då med mindre barn.

  Det låter som att du tänkt igenom rumstypen väl. Med barn i den åldern som vill och kan röra sig runt själva är väl det ett toppenläge. Nära till poolerna och i mitten av området.

  Det som varit stora plus för oss är att det inte varit så lång transfer, det finns både pool och badvänligt hav, hög standard på hotellet med fina rum, och ganska stora rum har vi valt, samt att vi gillat maten.

  Vi bokade fem luncher och middagar nere på Costas Kitchen och då sitter man närmare havet och äter och det blir lite lugnare middagar, där sitter man lite mer utspritt.

  Fördelen med buffén är ju att det finns mycket gott att plocka av och nackdelen att det är mer spring fram och tillbaka bland gästerna.

  Vi har alltid haft det fint där, och en av poolerna har rutschkana vilket också varit väldigt populärt.

  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.