Till senaste kommentaren

Handdukar och All Inclusive på Sunwing Kallithea?

Hej! Åker till Sunwing Kallithea nästa vecka. Behöver vi ta med handdukar till pool respektive strand? Vi har bokat inclusive - borde man uppgradera till all inclusive (om man tänkte åka iväg några dagar)? Är det värt det? Någon utflykt (eller aktivitet) vi inte får missa med två barn som fyller 4 respektive 7 i år?

Tacksam för svar!
Ulrika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej.
  Va härligt det låter med Kallithea i maj, perfekt tid att åka till Rhodos med små barn då värmen inte hunnit bli så tryckande ännu.
  På frågan om vilket matpaket man ska boka beror ju givetvis vad ni själv föredrar. Vi var på kallithea förra året med 2 barn i samma ålder som er, utan något matpaket bokat då vi inte är så förtjusta i all inclusive. Dock tyckte vi att paketet med Costas kitchen verkade bra för oss. Med tanke på att ni tänkt åka bort några dagar, tycker jag nog inklusive räcker men som sagt, fundera på vad ni föredrar.

  Ett besök i fina Rhodos stad är ett måste. Ligger en kort taxiresa bort ( ca 10 € enkel väg). Lindos är oerhört hett mitt i sommaren men eftersom ni åker nu på våren kan jag rekommendera ett besök där.
  Om ni vill gå och käka riktigt grekiskt någon kväll kan jag rekommendera restaurang To Steno i utkanten av Rhodos stad. Mycket härliga grekiska meze till bra priser serverade på en mysig innergård. En riktig pärla! https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g635613-d1103077-Reviews-To_Steno-Rhodes_Town_Rhodes_Dodecanese_South_Aegean.html

  Ha en riktigt härlig semester på vackra Rhodos
  Bästa hälsningar
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.