Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Byggnad Helios - Sunwing Kallithea Beach

Hej jag har precis prelbokat en 3-rums Royal family med stor balkong och begränsad havsutsikt. Är det någon som kan ge förslag på rumsnr att önska? Vill ha en lägenhet med mycket sol på balkongen samt att vi ska kunna njuta av lite havsutsikt också. har ni även någon bild också får ni gärna bifoga det.

Kommentarer

 • Hej,

  Det här var en trevlig fråga för mig. Nu fick jag anledning att gå igenom semesterbilderna och det är alltid lika kul och väcker en massa minnen till liv.

  Jag har tittat på kartan över hotellområdet och jag tror att vi bodde i rum 1213. Vi hade ett 2 rums Royal Family Suite rum.

  På länken hittar du kartan över rummen
  https://images1.ving.se/images/SiteID1/HotelOverView/RHOSHEL_SE.png?v=30
  Nedan ser du på bilderna hur utsikten var från vårt rum.

  På en av bilderna (med halva linsskyddet kvar) ser du också hur det ser ut nerifrån.
  Vi hade sol nästan hela dagen och jag tyckte att det var bra havsutsikt. Det var bland det första vi konstaterade ”Att det här är ju bra havsutsikt”.

  Jag tror att att de flesta rummen har lite samma förutsättningar för sol och havsutsikt. Det är lite svårt att komma ihåg de andra rummen och deras lägen. Du kan alltid dubbelkolla med Ving eller hotellet också men jag hoppas att bilderna hjälper också.


  Hoppas att ni får en fin semester!
  Vänligen,
  Helena Z

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!Min familj ska åka till Sunwing Kallithea i början av september. Vi har tidigare bott på Triton med poolacess, underbart! Tyvärr var dessa rum slut och istället har vi bokat en 2-rum Royal svit med poolacess. Nu funderar vi viket rumsnummer vi ska begära för att få det bästa nu när Triton var fullt. Kan du tipsa oss månntro? Funderar också om det är mycket skugga på dessa uteplatser? Jag fick känslan av det av din sista bild. Tacksam för lite tips! Med vänlig hälsning, Bibbi Nilsson med familj
  Bibbi Nilsson
 • Hej, Om jag inte minns fel är det här en tidig kvällsbild. Jag tror absolut att det är sol på terrasserna större delen ev dagen, på alla rum där man har balkongen eller terrassen ut mot havet. Vänligen,Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Ok tack för snabbt svar!
  Bibbi Nilsson
 • Hej! Vi har bokar två stycken 2-rums familylägenheter (med terass) i två veckor september-2018 mot omgivningar/ eller byggnad. Vi åker med dotter/måg o deras tre små barn och vill undvika att hamna vid vägen/mot parkering, gräs utanför är skönt för dom små. Kan någon hjälpa mig med önskemål om rum- har besökt Sunwing Sandy Bay o Makrigialos tidigare men aldrig Kallithea. Tack så länge!
  Anna-karin Skogsberg
 • Hej Anna-Karin,
  Vad härligt med semester på Rhodos och Sunwing Kallithea. Jag skickar med bilden på kartan över hotellområdet och har ringat in var vägen och parkeringen är, så kan du utifrån det ta ställning till var ni ska välja rum. Hoppas att ni får en toppensemester.
  vänligen,
  Helena Z

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.