Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kalithea i maj - pooltemp?

Hur är temperaturen i poolerna på Sunwing Kalithea i mitten av maj? Förstår att havet nog inte riktigt hunnit värmas upp än, men hur brukar det vara med poolerna?

Kommentarer

 • Hejsan!

  Vi var på Sunwing Kallithea i mitten av maj förra året och det råder lite olika meningar i familjen om hur pooltemperaruren var -:)

  Jag tyckte att det var lite väl kallt i vattnet så det blev inte så många dopp för mig medans både barnen och deras pappa glatt badade hela dagarna och tyckte det var helt okej temperatur. De badade även i havet och det var en hel del andra som också gjorde det så det var nog helt ok vattentemperatur där också.

  Återkom gärna om du har fler frågor kring Sunwing Kallithea!

  Trevlig kväll!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Vi var där i slutet av maj förra året. Jag fick en kylchock i poolen. Blev inte så mkt bad faktiskt som vi hade tänkt oss. Havet var lite skönare så poolen kan ha haft typ 19-20 grader.

  maja
 • Vi var på Kallithea i mitten av maj för några år sedan. Poolerna var badbara men ganska kalla. Badade även i havet efter några dagar, det var fantastiskt fint vatten och skönare än i poolerna, så våga prova havet är mitt råd!!!

  Sanna
 • På plats på Sunwing Kallithea (20 maj) kan jag konstatera att poolerna är ganska lagom varma. Kanske lite kyligt på morgonen men riktigt varmt senare på dagen. 24 grader påstås det just nu (kl 13) på tavlan invid Athena-poolen.

  M
 • Hej M!

  Låter toppen!

  Så härligt vara på plats på Kallithea nu & få njuta av Sunwing, bad och värme.

  Önskar er en fortsatt bra semester!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.