Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Minimarket - Sunwing Kallithea Beach

Hur ser utbudet ut på frukt, badleksaker och souvenirer?
Åker i augusti. ⛱

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Det finns en del frukter, jag vet att vi köpte bananer till förmiddagsmellis och sen fanns det persikor vet jag. Det var ändå några korgar med olika sorter. Det finns badleksaker och lite ”vanliga” leksaker också. Det finns ju också en egen Lollo och Bernie-butik som har massor för barnen.
  Har dålig koll på souvenirutbudet, kommer ihåg att det fanns några godsaker från trakten, några sesamkakor som var väldigt goda. Men i övrigt tittade jag inte efter souvenirer, det finns ju pennor, vykort och liknande som det står Rhodos på. Hoppas att ni får en fin resa.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack så mycket. ☺
  Promenerade ni någon gång 1,2 km till vänster ser det finns några souvenir butiker? Och isåna fall hur var butikerna?Ser man kan gå strandvägen.
  Malin
 • Hej,
  Nej, vi gick aldrig dit.
  Vi har varit in till Rhodos stad några gånger, där finns det souvenirer. Men då är det ju inte gångavstånd. Men hyfsat enkelt att ta sig dit med buss eller taxi.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Jag undrar också angående minimarket vad för utbud det fanns där. Allt från snacks till drycker både vanliga och evt alkoholhaltiga som vin eller öl?

  Tack på förhand!
  Elin
 • Hej Elin,
  På minimarket finns det utbud av såväl snacks och både alkoholfria samt alkoholhaltiga drycker. Finns även bröd, smör och övrig frukostmat att köpa samt lite annat utbud av livsmedel. Lite av varje helt enkelt.
  Ha en fantastisk resa
  Med vänlig hälsning Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.