Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Inclusive eller La Tasca Inclusive Sunwing på Sandy Bay Beach?

Hej!
Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn, 6 och 4 år som bokat Sunwing Inclusive på SANDY Bay i sommar. Funderar dock att byta till La Tasca Inclusive. Vad föredrar ni? Vilket är bäst, tar tacksamt emot tips! Kan även barnen välja från La Tasca menyn eller är det endast Lollo o Bernie buffén som gäller för dom om man väljer La Tasca Inclusive. Är det olika restauranger där resp alternativ finns?

Malin

Kommentarer

 • Hej Malin,

  Vi har ofta bokat inclusive när vi reser med små barn. De fördelar vi ser med buffé är att alla får mat direkt dvs slipper vänta på maten. Även om det kräver lite logistik med att få maten & drycken till bordet så kan man själv smidigt lägga upp middagen.
  Om man väljer inclusive så får barnen välja från hela buffén även om de flesta väljer fr Lollo & Bernie buffén är det tacksamt för de lite äldre barnen att få mer att välja, vilket vår stora tjej på 8år uppskattar. 

  Tre rätters på La Tasca/Andreas Kitchen låter jättemysigt men för vår del blir de att vänta några år tills barnen är större & ev kan lämna bordet själva då små barn i synnerhet inte uppskattar långa middagar.
  Det som ingår för barnen på Andreas Kitchen är Lollo & Bernie buffén.

  Alla middagar i Andreas Kitchen konceptet serveras på samma resturang medans BBQ buffén & den Cypriotiska buffén serveras på Andreas Kitchen.


  Hoppas ni fick lite klarhet.
  Önskar er en trevlig semester!
  Hälsningar Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.