Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Fanabe

Hej
Ska åka till Teneriffa i höst och bo på Sunwing Fanabe, har bokat 1-rumslägenhet Family mot omgivningarna. Vad är det för omgivning man får se? Finns det någon som helst sol på dom balkongerna? Finns det något "block" som är bättre att bo i?
Sandra Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Sandra,
  Vad härligt med Teneriffa i höst, omgivningen består främst av andra hotell, affärer & gator. Möjligen kan man skymta havet om man bor högre upp i block A, B eller C. Såg att i block B fanns det några rum med begränsad havsutsikt.
  Det är även rum på dessa block som har chans till mest sol. Jag skulle själv önskat ett rum i något av dess block. Se:  Rumsöversikt Fanabe
  Annars tror jag även högre upp i block E också kan vara ok. Minns inte om det är någon annan omgivning direkt men ev kan man skymta berg längre bort. Vi själva bodde på 1a våning mot poolområdet och minns att eftermiddags solen främst träffade de balkonger längs upp mot poolen i block F.
  Hoppas du blev lite klokare,Hör av dig om du har mer funderingar.
  Önskar er en trevlig resa när det närmar sig, Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack så hemskt mycket för ditt svar Vet du om man mejla till hotellet och fråga om man kan få en lägenhet/balkong med lite sol? Hur nära inpå resan ska man göra det i sånna fall? När vi bokade resan så var det ganska fullbokat så de flesta rum som va kvar va just dessa som låg mot omgivningarna, men vi får hoppas på att det finns något med lite sol. Inte för att det är jätte viktigt, men ändå
  Sandra
 • Hej igen Sandra, 
  Jag har själv aldrig önskat rum men vi funderar på att göra det till sommaren då vi ska till Rhodos & SW Kallithea. Någon/några månad innan skulle jag gissa. Dom gör nog inte rumsplanering i samband med bokningen utan den sker nog separat & lite olika beroende på hotell. Tror aldrig det är fel att prova men önska nog vilja/vilket rums nummer du vill ha i första hand. 
  Lycka till! Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej! Jag lämnar alltid önskemål till ving om läge på rummet och jag har nästan alltid fått min önskan 😀 Så kontakta dom. Tror tom du kan skriva in önskemål om du går in på "min sida" på ving. 
  Hoppas ni får en fin resa. Ett jättefint hotell! Var där för några år sedan. 
  /Åsa
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.