Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Soligt rums läge på Sunwing Fanabe

Hur är det på terrassen till de lägenheter som, har poolutsikt, kan man ligga där och sola och sedan bara gå trappan ner till poolen när man vill svalka sig?  Eller är det skugga på terrassen stora delar av dagen?  Vi skall dit i juli.

Kommentarer

 • Hej Rune,
  Vad härligt med en resa till Teneriffa i sommar.
  Antar att det är 1-rums Family med terass mot poolen som ni funderar på, isf är det sol på delar av terassen från morgon till eftermiddag dvs inte kvällen. Det rum som jag vill minnas hade mest sol är rum 106-112, om du tänkt önska rums nr rekommenderar jag 110 & 111 då rum 112 ligger nära lekplatsen & det kan förekomma en del stim & stoj där. De sista rummen i längan har mest sol. Minst sol har rum: 104-105. Se: Rumsöversikt SW Fanabe

  Det är som du säger en trappa från terassen vilket gör att du kan ta dig ner till poolen direkt. Vi bodde själva i 1-rums Family med balkong mot poolen (rum 228) och hade därmed sol på balkongen dag & kväll beroende på hur högt upp rummet är. De översta har sol aldra längs men då blir det svårt att smidigt ta sig till poolen. Så där har rum 106-112 en klar fördel.
  Önskar er en härlig semester! Med vänlig hälsning, Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.