Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnmat och blöjor på Sunwing Cala Bona Beach?

Hej.
Vi reser snart till cala bona beach och jag undrar om någon som bott där har handlat på deras mini market. Det står att det ska finnas barnmat och blöjor. Reser med en 6mån bebis och undrar hur utbudet är med barnmat och pris?
Tacksam för svar
Mvh natasha

Kommentarer

 • Hej,
  Vi var där när vår dotter var under ett år och vet att vi fick köpa till blöjpaket när vi var där. Vad jag vill minnas har det alltid funnits barnmat på de Sunwing vi varit på. Men jag vet inte pris för vi har nog i första hand fixat egen. Prismässigt är blöjorna mycket dyrare än hemma, så om du har plats i väskan lönar det sig att ta med. Ledsen att jag inte har några exakta siffror.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tusen tack för svar!
  Tänkte ta med det mesta men skönt att veta att det finns att köpa vid behov så behöver man inte hur mycket som helst med sig.
  Natasha
 • Hej igen,
  Jag mejlade hotellet och frågade om priserna på blöjor på Mini market och fick svaret att dom har paket med 11-14 blöjor som kostar 6´30€. Det finns också familjepaket med 30 blöjor som kostar 10´95€, men familjeförpackningarna finns inte alltid i lager.

  Nedan är länken till My Sunwing-sidan, där du kan skicka meddelande till hotellet om du har någon mer specifik fråga, och är det något annat som jag kan hjälpa dig med så återkom.

  vänligen,
  Helena

  https://calabona.sunwing.net
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Natasha, 

  Ang din fråga gällande barnmat så brukare det finnas ca 4-5 olika sorters barnmat & tidigare har de varit av märket Nestle men osäker på om det fortfarande är så.
  Jag har dessvärre inte besökt Cala Bona men på Alcudia samt Rhodos så har priset legat på 1,5-2€ per burk.

  Vi har alltid tagit med oss mat, främst för att deras favorit mat inte alltid finns att få tag i samt för prisets skull.

  Hoppas ni får en härlig semester på Mallis!
  Med vänlig hälsning, Emely  


  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.