Till senaste kommentaren

Sunwing Cala Bona 2r-lgh Royal Family Suite?

Någon som bott på Sunwing Cala Bona med 2r-lgh ROYALFAMILYSUITE, balkong med havsut, burspråk? I så fall rekommendera något speciellt rum som vi ska önska. Som jag förstår finns dessa rum på kanterna på vardera sida på Bouganvilla. Antingen ovan resturang eller andra sidan

Kommentarer

 • Hej Andreas,

  Jag har ingen erfarenhet i att bo i just denna lägenhetstypen på Sunwing Cala Bona tyvärr men däremot bodde min syster i den när de besökte resorten sist (2017).

  De bodde i lägenhet nr 1320, alltså högst upp på den kanten som inte är ovan restaurangen. De trivdes mycket bra där, fräsch lägenhet, fin utsikt och stördes inte av några särskilda ljud el dyl.

  Ledsen att jag inte kan komma med fler inputs om detta men är det något särskilt du funderar över om just den lägenheten ska jag fråga henne vidare om och försöka ge dig svar på det.

  Sunwing Cala Bona är förövrigt ett mycket mysigt hotell som vi trivts kanon på när vi semestrat där!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack nä det var mer vilken sida som var bäst när det gäller ljud, utsikt och närhet till saker (även om det säkert inte skiljer mycket)
  Andreas Andersson
 • Hej igen,
  Jag förstår. Bad om några bilder på utsikten från deras lägenhet 1320 och nu är det bilder avfotograferade från datorn lite snabbt så kvalitén är också efter det men mest för att du ska få se hur det såg ut från deras läge. De de nämner om läget för övrigt är att de ofta använde trapporna ner till poolområdet etc då hissen låg en bit bort.
  Jag tycker annars att det mesta är inom bra/kort räckvidd på resorten så tror inte ni upplever att något annars är långt iväg väl på plats.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.