Till senaste kommentaren

Barnmat och blöjor på Sunwing Bangtao?

Hej!
Vi har bokat en resa till sunwing bangtao och ska resa med våran 1 åring och undrar om det finns barnmat, Klämmisar och blöjor att köpa i närheten av hotellet och vilken sorts mat det är. Är det något annat man borde tänka på när man reser med 1åring?

Kommentarer

 • Hej Sofia!

  Vad härligt att ni ska till Sunwing Bangtao, ett underbart resmål! Resorten ligger lite avsides och när vi var där fick man ta taxi för att nå en lokal minimarket.

  Hotellets minimarket har dock ett ganska brett utbud. De brukar ha lokala/internationella märken på barnmat/fruktpuré på burk, dvs med smaker som skiljer sig hemifrån. Jag vet inte hur det är med klämmisar men jag känner mig tveksam. Blöjor brukar finnas men även där lokala/internationella märken.

  Jag rekommenderar er att ta med sådant ni känner att ni inte kan vara utan och komplettera med sådant som inte är lika ’viktigt’ på plats. Vi har ofta haft med blöjor, gröt/vällingpulver, klämmisar och en del burkar vilket på plats har kompletterats med lokal mat, ris, bröd och frukt etc.

  Badblöjor, uv-kläder, vätskeersättning , vårservetter och myggmedel (’Mygga’ från apotenet kan strykas på kläderna) brukar vara bra att tänka på. Badblöjor brukar kunna finnas till försäljning på hotellet.

  Till flyget kan det vara skönt att ha något extra mellis och saker att pyssla med/titta på.

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.