Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Arguineguin saknar AC i lägenheterna

Vi funderar på att åka i juni med våra två barn, 1 och 4 år, till antingen Sunwing Gran Canaria eller Teneriffa. Vi har varit på Sunwing Teneriffa tidigare och tycker det vore trevligt att testa Gran Canaria. Men, läser att de inte finns AC i lägenheterna på Arguineguin, någon som vet om det kan bli varmt och jobbigt?

Monica Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Monica!
  Kul att du hittat hit och roligt att ni funderar på Gran Canaria. En härlig ö med mycket att erbjuda. Skulle vilja föreslå en tur till huvudstaden Las Palmas för att få se lite av det mer genuina Kanarieöarna. Och missa inte den kanariska specialiteten papas arugadas med mojo rojo - små salta potatisar med en härlig röd sås.
  Kanarieöarna blir ju sällan så varmt som tex öarna kring medelhavet. Har bara varit där på vinterna och har då aldrig upplevt avsaknaden av ac som något negativt. Var inne och googlade lite och såg en hel del kommentarer som inte alls berörde detta men det fanns några som upplevde det som ett minus.
  Jag tror det är väldigt individuellt beroende på hur känslig man är för värme. Dock är det ju så att det fläktar mycket på Arguineguin pga läget precis vid havet.
  Kanske någon mer hittar hit som har ytterligare aspekter på detta.
  Hur som helst önskar jag er en riktigt härlig resa.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Vi har bodd på Sunwing Arguineguin både i juli og i august måned, det har vært ekstremt varmt i solen, men vi har ikke hatt behov for AC på rommet. Det er deilig bris fra havet, vi brukte balkongen mye på kveldene, og vi hadde dørene åpent om natta, herligt med friskt luft )))

  Alpen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.