Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Arguineguin Seafront i september?

Hej!

Vi har bokat en resa till Sunwing Arguineguin andra veckan i september. Vi har tidigare varit på Kallithea i oktober några gånger(näst sista veckan på säsongen) och gillar när det inte är heeeelt smockfullt med folk och man kan få solstol utan att kriga eller fulpaxa vid 7 på morgonen. Nu ville vi ändå prova något annat Sunwing och föll för Arguneguin. Vi tänkte väl lite att det borde va lite lungare på Gran Canaria då än tex Cypern eller Kreta samma tid. Men vem vet? Har någon varit där i September och kan berätta lite om hur det var? Vädret? Mycket folk? osv.... Sen är det väl alltid stimmigt och fullt upp på Sunwing, men just det där krigandet om plats har jag liiiite svårt för:)

Mvh/Maja m. familj


Kommentarer

 • Hej,
  Jag tror att det kommer vara lite lugnare under den perioden om man jämför med när alla har sommarlov. Jag har inte varit på Sunwing Arguineguin i september. Men vi var på Sunwing Kallithea i två veckor, första veckan var sista veckan på sommarlovet och det var mycket lugnare andra veckan, när skolorna hade börjat, det var stor skillnad. Så jag tror, och hoppas, att ni inte behöver kriga om stolarna. Tror också att det kan vara lite lugnare på Gran Canaria än Kreta och Cypern, med tanke på att Kreta är närmare kanske det är populärare.
  Det kanske kommer mer input från någon annan som varit där den tiden. Hoppas att ni får det skönt.
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Helena!

  Tack för svar. Då kan jag ha tänkt rätt då:)

  Någon annan som vet?

  Hälsn/Maja
  Maja
 • Hej Maja,

  Vi har inte heller varit på Sunwing Arguineguin men däremot gjort många resor till andra Sunwing tidigt i september (efter skolstart). Vi har aldrig upplevt resorterna som överbefolkade då utan tyckt att det har varit gott om plats både på restauranger och omkring poolerna.
  Eftersom hotellen omkring medelhavet fortfarande är öppna i September tror jag att trycket är lågt till Gran Canaria under samma period,

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.