Till senaste kommentaren

Utrymme vid måltider på Sunwing Alcudia?

Hej! Väger av och an angående resa till sunwing Alcudia. Jag vet att sunwing-konceptet är guld för barnen men personlige. tycker jag att själva all inclusive-konceptet inte är så tilltalande... dock vill mitt sällskap boka inclusive.. Det jag tycker är ansträngande är ”skolmatsals-känslan” och att det brukar bli väldigt hög ljudnivå. Så min fråga är om man kan äta utomhus vid bufférestaurangen på nuevas palmeras samt om det finns mkt platser utomhus??
Funderar annars på
Kitchen inclusive och a la carte-restaurangen men tänker att det kommer bli enformigt för barnen med den lilla barnbuffén...
Tacksam för snabbt svar då jag står i valet o kvalet med att behålla min bokning eller ej :-/
Mvh,
Johanna

Kommentarer

 • Hej Johanna!

  Jag förstår hur du tänker, jag fungerar på samma vis. Vi väljer därför oftast inte all inclusive utan varierar oss på resortens andra restauranger liksom andra lokala.

  Sunwings a la carte har ett bra utbud på mat och även barnens buffet brukar variera till viss del. Besöker ni Sunwings restaurang Fino så får barnen välja en fri måltid från en barnmeny i sällskap av en betalande vuxen - ett populärt alternativ i vår familj.

  Sunwings inclusive alternativ där ett antal måltider ingår men inte alla är kanske en god mellanväg för ert sällskap som vill olika?Då får ni några bekväma måltider men samtidigt lite variation!

  Jag har inte ätit i bufférestaurangen på Nuevas Palmeras men minns att den har en uteservering mot havet. Jag vet däremot inte om den upplevs som trång eller om det är svårt att få bord, gissningsvis varierar det utifrån vilken tid man vill äta.

  Hoppas att detta bringade lite klarhet, Sunwing Alcudia är en fin resort som har ett magiskt läge på en fantastisk strand!

  Med vänlig hälsning, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Johanna,

  Vet inte om mitt kompletterande svar till Görlins inlägg kommer för sent med tanke på att ni behlver bestämma er snart men vi besökte SW Alcudia sommaren 2018 & valde inclusive.
  Då fanns det många platser utomhus vid bufférestaurangen i Nuevas Palmeras, det var inte mer trångt här än på någon annan Sunwing resturang.
  Däremot är många av ute platserna i vita tält. Under stora delar av vår resa var dessa öppna och gav då bra solskydd men tänker att dom också skyddar mot vind & regn.
  Det blir gärna högljudda tillfällen då många barnfamiljer vill äta samtidigt. Men kommer man lite senare så blir det betydligt lugnare.

  Vi var mycket nöjda med utbudet av maten på buffén & det var enkelt för barnen.
  Vi fick alltid ett bord ute utan att behöva vänta men det kan ju bero fr vecka till vecka.
  Det som är bra med inclusive är att två luncher & två middagar i veckan inte ingår och då ges möjlighet att äta någon annanstans.

  Det fanns många bra restauranger i Alcudia willage & en dag åkte vi in till Palma.
  Våra barn var då 8,4 & 4 vilket betyder att mat biten måste vara smidig & enkel. Har ni större barn kanske ni kan vara med flexibla.

  Önskar er en trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Emely  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.