Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Alcudia Beach hotelldel Victoria

Hej!
Har precis bokat en resa till Sunwing Alcudia Beach ska bo i hotelldelen Victoria, är det bra läget på dom lägenheterna? Valde en tvårummare Royal. Sedan undrar jag hur det är med shoppingen, är det långt att gå in till "gamla" Alcudia, eller hur mycket kostar det att ta en taxi in?

Hälsningar
Birgitta

Ps ska åka i slutet av augusti, kan det vara risk för regn då?

Kommentarer

 • Hej Birgitta,
  Härligt att du ska åka till Alcudia. När vi var där bodde vi i huvudbyggnaden och jag vet själv inte hur det är att bo i Victoria. Hela området är ju väldigt fint, sen beror det ju lite på vad man själv tycker är ett bra läge. I bästa fall finns det fler på forumet som har bott där och kan hjälpa till, annars tycker jag att du hör av dig till Ving.

  http://alcudia.sunwing.net/ gick det att chatta direkt med receptionen på hotellet. Jag frågade hur långt det var till old town och hur mycket det kostade att åka dit. Dom svarade på några sekunder, det var cirka 2 km, dom körde med taxameter och det kostade cirka 7-8 euro. Vi gick när vi var där, men det var ett tag sen och det är svårt att komma ihåg avstånd i efterhand tycker jag, så jag dubbelkollade med dom.

  Vi var där i början av september och hade inget regn, det var bara soligt och varmt då :-)

  Trevlig resa, hoppas ni får det soligt och fint!
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.