Till senaste kommentaren

Sunwing Alcudia Beach eller Sunwing Cala Bona Beach?

Hej!
Vi planerar att åka nästa sommar i juli till mallorca och bo på sunwing hotell. Men vi står i valet och kvalet vad vi skall välja. Antingen Cala bona beach sunwing eller Alcudia beach sunwing. Enligt resesäljaren på ving jag pratade med så var  Sunwing Alcudia snäppet populärare eftersom det ligger vid stranden och nära staden. Men samtigt så verkar poolområdet vara finare på Sunwing cala bona. Vad är era erfarenheter?  vad rekommenderar ni?Terese Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Terese,
  Va härligt med en resa att se fram emot. Både Cala Bona och Alcudia är ju härliga alternativt och dessutom är det inom räckhåll från fantastiska Palma, som jag verkligen rekommenderar att besöka.

  Annars skulle jag säga att jag håller med resesäljaren. Alcudia ligger vid en fantastisk strand men har också ett ganska litet poolområde.  Alcudia är väldigt populärt och det gör också att det ligger relativt högt i pris i tex jämförelse med Cala Bona. Alcudia i sig är ett trevligt ställe med mycket att erbjuda. Alcudia gamla stad är väldigt mysig och ett restaurangbesök här på kvällen är ett måste.

  Cala Bona är mycket mindre och ligger en bit ifrån en riktigt bra strand. Å andra sidan är hotellet väldigt trevligt och poolområdet mycket bra. I den lilla byn ligger ligger det små mysiga restauranger som ett komplement till Sunwings utbud. Närheten till det större Cala Millor med ett stort restaurang- och shoppingutbud är också ett plus. Stranden i Cala Millor är också fin och lång även om jag håller Alcudia stranden som favorit här.

  Så vad rekommenderar jag? Jättesvårt skulle jag säga. Beror lite grann på vad man tycker är viktigt. Har man tänkt hänga mest runt poolen och inte bryr sig så mycket om strand skulle jag rekommendera Cala Bona. Gillar man havet och stränder så är det absolut Alcudia som gäller. Jag skulle också kunna argumentera för att Cala Bona är lite mer "value for money" då som jag skrev ovan, Alcudia brukar ligga en bit högre i pris.

  Hoppas mitt svar hjälpte till och att ni får en riktigt härlig resa när det väl är dags och vad ni än väljer

  Bästa hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.