Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Restaurangutbud i närheten av Sunwing Kallithea Beach?

Hej, är en småbarnsfamilj på 4 personer som funderar på att åka till sunving kalithea beach på Rhodos. Vi är inte mycket gör all inclusive konceptet men på vings hemsida kan vi inte riktigt lista ut hur det ser ut med restauranger i närområdet. Någon som kan hjälpa oss med information om detta? Tack!

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har precis bokat Kallithea i sommar och reser dit för tredje gången. Vi tittade runt på många olika hotell, men det är svårt att hitta något bättre. Inte så lång flygtid, inte så lång transfer, vid havet, vattenrutschkana och fint hotellområde är det som vi gillar mest med Sunwing Kallithea. Hotellområdet ligger lite avsides på sidan om en ganska hårt trafikerad väg. Det finns inga fina gångvägar till restauranger eller så mycket annat. Det ligger en stor supermarket på gångavstånd om du korsar den vägen, men det finns inget fint centrum. Vill ni lämna hotellområdet för att äta på kvällarna så får man åka taxi, (tror man kan ta buss också) till Rhodos stad.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Vi var där i somras. Är inte heller så mycket för all inclusive, men det var inget problem. Gå till vänster när ni kommer ut från hotellet, ca 15 min promenad (15 min med barnvagn) så finns ett flertal restauranger att välja mellan. Var några hundra meter som man fick gå vid vägkanten, i övrigt en grusgång och trottoar. Vi åt på olika ställen varje kväll utan att behöva ta taxi in till stan.

  Anna
 • Tack för era svar!

  Malin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.