Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Strandleksaker att låna/köpa på Sunwing Alcudia Beach (Mallorca)

Hej,
Finns strandleksaker såsom hink/spade och liknande att låna alt. köpa på hotellet, eller måste man ta med eget hemifrån? Det känns väl skrymmande att packa ner hinkar, grävskopor och sånt i resväskan.. 😀
Tacksam för svar!

Kommentarer

 • Hej Linnea,

  Kul att ni ska åka till Mallorca.

  Jag har inte varit på just Sunwing Alcudia men på de fem Sunwing vi besökt har man alltid kunnat köpa hink & spade etc. samt många andra strandleksaker så som många olika flyt "leksaker" och mer där till.
  Priserna har varit helt ok, lite varierande beroende på land men inte dyrare än hemma och helt klart värt att köpa på plats.

  Det förekommer även att många gäster lämnar kvar sina badleksaker de inte kan ta med hem och på så vis "lämnas vidare" men låna på annat sätt har inte vi stött på.

  Ha en trevlig resa!
  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej Linnea!

  Jag har inte varit på Sunwing Alcudia men kan inte tänka mig att det skulle vara annorlunda på denna plats än någon av de andra semesterorterna jag har varit på. Alcudia har ju dessutom en sådan erkänt bra barnvänlig sandstrand så jag gissar att ni här kommer att finna strandleksaker här och var att använda. De som finns brukar dock vara av varierande kvalitet o sort. Många sandsilar men brist på spadar o hinkar. Finns det inget hinkset att köpa på Minimarket and Deli så finns det garanterat till försäljning i någon Minimart utanför resorten.

  Jag hoppas att någon annan av oss som har varit där rättar mig om jag har fel :),

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.