Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

ståbräda på sulkyn i bambinopaket?

Vi åker till Cala Bona, Mallorca om en vecka med vår ettåring och fyraåring. Vi har bokat ett bambinopaket, och vagnen ser ju bra ut! Jag undrar om vi kan ta med ståbrädan till fyraåringen - är det möjligt att haka på en sån på sulkyn? Eftersom vi siktar på att gå till och från den fina stranden, gissar vi att fyraåringen kommer behöva nån sorts transporthjälp....

Kommentarer

 • Hej, vad härligt att ni har Cala Bona framför er!
  Jag skulle inte rek ståbräda till denna vagn. Vagnen är en stabilare variant av en paraplyvagn men den har ofta en lägre maxvikt än en klassisk sulky/barnvagn. Tror vagnen skulle 'ta stryk' av en åkbräda. Jag rek er att komplettera er bokning med en extra sulky eller ta m en vagn hemifrån istället? Brukar vara värt besväret tycker jag när små ben blir trötta.
  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej, Det är som Gölin säger, det kommer inte att funka med en ståbräda. Vi hade barn i samma ålder när vi var där i somras och hade en egen vagn med oss också. Det går ändå väldigt smidigt att checka in en vagn. Samtidigt som vi ville ha bambinopaketet för barnstolens skull också. Även om det inte är långa avstånd man ska gå så kan det vara väldigt varmt och då kan det bli jobbigt för barnen. När vi var där var det så varmt att vi inte ens ville till den fina stranden, vi hade inte orkat vara där i värmen. Men det finns en liten strand som passar bra att leka på precis nedanför hotellet. Bifogar bild från när vi var där och lekte. det är precis nedanför hotellet. Sonen trivdes jättebra där på standen och sen badade vi i poolen.
  Vänligen,
  Helena

  Bifogad fil:

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • TACK för snabba svar! Då tar vi med oss vagn. Det är som sagt säkert värt den lilla mödan när vägen hem från stranden är lång för trötta små ben... Tack för bilden från stranden! Det ser finare ut än jag väntat mig. Så roligt det ska bli!

  Anna
 • Låter som en bra plan. Ha en härlig semester :-)
  /Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.