Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Solsemester med barn med födoämnesallergi.

Hej!
Önskar tips på Sunwinghotell där man har stenkoll på maten om man är födoämnesallergier. Önskar mat som är helt fri från trädnötter och ägg. Vi lagar alltid själva maten, men det skulle vara underbart att kunna ta semester på riktigt ngn gång.
Med vänlig hälsning, Sofia

Kommentarer

 • Hej Sofia!

  Jag förstår att det hade varit riktigt skönt att komma iväg på semester och kunna njuta av att slappna av och känna sig trygg med att allt fungerar kring maten och allergierna!

  Jag har själv ingen erfarenhet av matallergi i den utsträckningen du skriver om men har haft bekanta med allergier som rest till Sunwing och vet att det fungerat bra och de varit nöjda med responsen från hotellet i deras fall.

  Jag vet att Ving jobbar för det här och har matambassadörer på de flesta av sina Sunwing som finns där för att hjälpa er för att ni ska kunna få en bra resa. Mitt förslag är att ni tar kontakt med det/de hotell ni funderar på och förklarar vilka allergier ni har i familjen så tror jag att de kommer att hjälpa er på bästa sätt och hitta ett hotell som passar er!

  Här finner du lite mer info och kontaktuppgifter till hotellen med matambassadörer:
  https://www.ving.se/sunwing/matintolerans

  Jag hoppas att nu får en härlig resa när det blir dax!

  Här gärna av dig igen om du har fler frågor kring er Sunwingsemester!

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.