Till senaste kommentaren

Bästa lghsnummer Royal family för lungt läge på Sunwing Side?

Vi ska till Side beach Sunwing i maj och har bokat en Royal family suite med terrass på den sidan där Mehmet's ligger. Brukar det vara möjligt att få önska vilken lägenhet man vill ha, och i så fall, vilket nummer ska vi välja för att få lugnast läge?

Kommentarer

 • Hej Linnéa!

  Ving brukar sända ut ett mail till Sunwings resenärer ca 1v före avresa där man kan betala extra för att 'boka' ett specifikt rumsnummer. Se mer information här;
  https://www.ving.se/boka-ditt-rumsnummer?fbclid=IwAR2a_vL2luc7gZ1Mwdjm-6VF-E6KgvNwi3LN013NP0oKjF-I3bnv5BYl2fo 

  Jag var inte så mycket på denna del av resorten då vi bodde på den andra sidan av hotellet. Vårt allmänna intryck var dock att hela denna del (Mehmet´s sida) var lugnare än den andra (Minilands sida). Utifrån bilderna så ser terrasserna till rum 2032 och framförallt 2033 ligga lite mer vid en av poolens mer avsides delar än de rum som ligger i de andra huskropparna. Jag tror även ni borde få eftermiddagssol vid dessa två rum. Vi bodde på våning 1 i motsvarande huskropp ovanpå Finos och där hade vi härlig sol på eftermiddagen/solnedgång.

  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-beach?concept-137=true&push=accommodation&roomTypeKey=135941 

  Sunwing Side är en pärla, hoppas att ni får en fin resa!

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tusen tack för svar!
  Har du någon aning om ungefär vilken summa det rör sig om?

  Jag har också tänkte att det vore skönt med eftermiddagssol men jag har börjat tveka lite och funderar om det kanske blir olidligt varmt... jag åker med en 3-åring och en 1-åring.
  Har du några tankar om det ?
  Linnea Lönnbark
 • Hej igen,

  Jag tror att utetemperaturen är rätt lagom när ni åker i maj som fortfarande är försäsong. Jag har bara varit där under högsäsong i augusti när temperaturen klättrar mot 40 grader under dagtid. Jag själv föredrar värmen och jag tycker att kvällarna brukar vara varma men drägliga. Mina barn har aldrig varit negativt värmepåverkade när vi har rest. Mitt val faller alltid på eftermiddagssol/kvällssol eftersom det är främst då vi vistas på balkong/terrass. Våra barn brukar tycka det är skönt att ta det lugnt på rummet under någon timme på eftermiddagen efter en heldag med badande och lek. AC:n på rummet gör temperaturen skön medan de som vill kan förlänga soltiden ute en stund genom att vistas på terrass/balkong.

  Jag vet tyvärr inte vad rumsbokningen kostar. Jag skickar den frågan direkt till Ving.

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tack för svar!
  Linnea Lönnbark
 • Hej Linnéa,

  Jag beklagar det sena svaret. Vill du göra en bokning av specifikt rumsnummer kostar det 300 kronor.

  Jag hoppas ni får en fin vistelse på Sunwing Side Beach.

  Mvh Pernilla
  Pernilla Lundström

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.