Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Shoppingmöjligheter på Sunwing Kallithea Beach?

Jag om min familj åker om några veckor och ser att det ska finnas lite butiker till vänster om hotellet längst stora vägen ca 1 km. Vad erbjuder dom butikerna? Är  det lätt att ta sig till längst stranden? Vad ligger priserna på lite roligare luftmadrasser på? Är det värt att köpa med sig från Sverige.
Tack på förhand \ Malin 

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Grattis till ett riktigt bra semesterval. Jag var på Kallithea med familjen i början av juni och älskade det.

  Vägen du nämner är en tämligen starkt trafikerad väg och inte speciellt inbjudande, särskilt inte med barn. Det ligger lite butiker och restauranger där men inget som gjorde speciellt starkt intryck, jag skulle satsa på Rhodos stad för shopping. Dit är det ca 7 km och man tar sig väldigt lätt dit med taxi från hotellet (8 euro enkel väg) eller bussen (2,4 euro enkel väg) som går uppe från stora vägen.
  För info så går inte stora vägen parallellt med stranden och därför ligger inte affärerna du refererar till så nära stranden. 

  Angående luftmadrasser är jag inte helt säker på vad priset är i Sverige men skulle gissa på att det finns ett större och mer varierat utbud i turistorter som Rhodos stad. Jag skulle nog rekommendera att köpa där såvida det inte är något specifikt ni vill ha som ni sett i Sverige. Mini mart på Sunwing hade en del roliga luftmadrasser.

  Ha en fantastisk semester
  Bästa hälsningar


  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Malin,

  Ang din fråga om luftmadrasser så köpte vi en mer enkel sort (ser ut som en mobiltelefon) på Kallithea förra året och den kostade ca 10€. De lite större & roligare ligger på 15-20€. Finns även vräkiga som kostar över 20€.
  Så ni kan troligen hitta någon hemma i Sverige som kostar lite mindre.

  Ha en underbar semester!
  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.