Till senaste kommentaren

Sen utcheckning från Sunwing Side Beach?

Hej!
Åker till Sunwing Side Beach 13-20 april.
Flyget hem går 22.20.
Hur gör man smidigast efter man checkat ut kl 12. Förlänga rummet på avresedagen var slutsålt när jag bokade resan, kan man göra det på plats på hotellet? Hade varit allra skönast då jag reser med en 5-åring och en 7-åring.
Vad finns den annars för möjligheter att duscha och fräscha till sig på em/kvällen innan transferbussen går?
Kommer man åt sitt bagage efter man checkat ut, alla hotell har ju olika bagagerum 😀
Tacksam för svar.

Med vänlig hälsning, Anne K

Kommentarer

 • Hej Anne,

  Låter härligt att strax få komma iväg till Sunwing Side, ett mycket härligt och fräscht hotell som vi trivdes toppenbra på!

  Jag tycker att du ska fråga i receptionen när du är på plats om det möjligen finns fler rum för sen utcheckning även om det är slut nu så kan ju läget alltid förändras och det kanske blir ngt ledigt/ ni kan behålla ert eget iallafall. Hotellet skriver såhär själva:
  https://sidebeach.sunwing.net/going-home/your-room-the-day-of-departure/

  Finns det inget eget rum för sen utcheckning/det går inte att behålla det egna längre (ibland får man byta rum om man har alternativet sen utcheckning) brukar hotellet tillhandahålla med ett gemensamt rum eller utrymme för de som vill duscha och dyl innan det är dax för hemresa. Man brukar kunna fråga i receptionen efter nyckel till detta.

  Vi har gjort lite olika, har det funnits möjlighet till att behålla rummet alt. få ett eget annat har vi gjort det men ibland har det varit fullt. Det har då skiljt lite från hotell till hotell, någon gång har vi fått nyckel till ett hotellrum som flera andra gäster också får nyttja därför kan det bli lite kö till duschen om många kommer just samtidigt så ett tips är att gå dit i hyfsat god tid. Någon gång har det även varit ngn större lokal där det fanns tillgång till dusch och toaletter att nyttja.

  Det brukar finnas ett bagagerum på hotellet där ni kan ha era väskor under dagen och därmed kan ni gå och hämta/lämna saker där om ni så vill. Bara att fråga i receptionen!

  Hör gärna av dig om det är något annat du funderar över annars önskar jag er en trevlig resa!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.