Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utcheckning - Sunwing Kallithea Beach

Hej,
Funderar på att boka Sunwing Kalithea i september. Hemresan är först kl 21.00, undrar om någon vet hur länge man får ha sitt rum? Kan man behålla det längre? Läste något om ombyteslägenhet, hur funkar det i så fall?
Väl mött!
//Jenny

Kommentarer

 • Hej Jenny,
  Jag hittade den här informationen.

  "There will be changing rooms available during the afternoon. Please contact Help Desk if you need the key.

  If you want a room of your own, a limited number are available at an extra charge. For reservation and further information about price and hours please contact the Help Desk.

  Hotel Check out is no later than 12.00"

  Så utcheckningen är klockan tolv, men om man kontaktar hotellet finns det några rum som går att boka mot en kostnad och behålla längre.

  Kolla med ving om du kan boka via dom. Jag gick in på chatten och det verkar som om chatten med receptionen på Kallithea är stängd nu under vintern.

  Vi hade ett rum kvar vid en av våra resor (ett annat hotell) när vi åkte flera familjer och jag tycker att det var jätteskönt, framförallt för småbarnen.

  vänligen,
  Helena Z

  Här kommer länken också till där jag hittade infon, du kanske hittar något annat bra där också.
  https://kallithea.sunwing.net  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för svaret! Blir nog till att boka ett eget rum, skönt för barnen som sagt.
  Jenny Lundblad
 • Hej Jenny,

  Vi har vid flera tillfällen fått tillträde till ett rum kl 12-19 på avresedsgen, som Helena säger så underlättar de avsevärt då hemresa är sent. Speciellt om man reser med små barn.
  Vi besökte just Kallithea sommaren 2017 & vill minnas att vi fick betalar 45€ för att förlänga ut checkstiden,  men det är ändå värt de. Någon ggr har vi fått behålla vårt egna rum, andra ggr fått ett nytt, städat så klart!
  Late checkout heter de & ett tips är att fråga redan någon dag in på semestern. Då dessa rum är begränsade.
  Men som senast dagen innan hemresa. Då vet oftast receptionen om det finns något eller inte. Någon ggr har dessa rum inte funnits tillgängligt & det löste sig ändå med lite planering.
  Annars kan vissa andra hotell erbjuda ett rum för en kortare tid (minst 30 min) att just duscha. På Kallithea finns det allmänna duschar vid toaletterna nedanför receptionen, dessa tror jag man får låna utan kostnad vid ex hemresa. Dom är vanligtvis låsta.

  Önskar er en underbar semester.
  Kallithea är helt underbart!

  Med vänlig hälsning, Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.