Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sängar på Sunwing Sandy Bay, Royal family rum.

Ska boka resa till Cypern nästa sommar i juli. Men funderar över vilket rum man ska ha? Antingen family 2 rumslägenhet eller om man ska ta royal family? Hur är sängarna i vanliga 2 rumslägenhet om man jämför med royal lägenheterna? Är det står skillnad och är det värt att boka royal istället för en vanlig lägenhet?

Kommentarer

 • Hej Anders!

  När vi var på Sunwing Sandy Bay bodde vi i en "vanlig" lägenhet och den var helt okej, vi sov gott i sängarna och rummet höll en helt ok standard för övrigt också.

  Kan inte jämföra med just Royal-lägenheterna på det hotellet men bott i dem på andra Sunwing och det känns ju lite extra lyxigt att bo i en sådan. Saker som jag uppskattar då är att det finns solsängar/solstolar på egna terassen eller balkongen det tycker jag är skönt, badrockar på rummet och att du kan byta ut dina pool/strandhanddukar mot nya när du vill under veckan. Just sängarna har jag faktiskt inte tänkt på som en avgörande faktor men då har vi ju inte som jag skrev provat just sängarna i Royalrummen på Sandy Bay då.

  För oss funkar båda boendealternativen bra helt enkelt. Hoppas du blev lite klokare av svaret och att ni blir nöjda med ert val! Hur som kommer ni få det bra på Sunwing Sandy Bay, ett toppenhotell!

  Trevlig sommar!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.