Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sandy bay - take away?

Hej, vi har bokat Sandy bay under höstlovsveckan. Vi undrar hur det ser ut med möjligheten till lunch på den egna terassen. Vi har en liten bebis som sover vid lunchtid. Finns det någon restaurang på hotell området som erbjuder take-away och vad är det för slags mat? Vi har ännu inte bestämt oss för måltidspaket.

Kommentarer

 • Hej Pia!

  När ni är på Sunwing Sandy Bay kan ni ta take-away från La Tasca från 11,30 på dagen (kollat tiden med receptionen) om ni vill dra er tillbaka och lunchpausa lite på rummet. Vi gjorde det ngn ggn när vi var där och fungerade smidigt och var gott!

  Jag tror det finns en särskild take-away meny på plats men bifogar en länk till menyn i restaurangen så ser du ungefär vilken typ av mat som erbjuds, klicka bara på La Tasca för deras meny.
  https://sandybay.sunwing.net/food-beverage/

  Ha det så superhärligt när det är dax, riktigt avundsjuk på er för jag vet ni kommer att få det toppen!!:-))

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Anneli!!
  Tack snälla för ditt svar! Precis vad vi behövde veta 😀 Ska kolla in länken med menyn.

  Härligt att höra att det är ett toppenställe!

  Hälsningar Pia

  Pia
 • Hej Pia,

  Härligt me Sandy Bay & förutom de tips du redan fått från Anneli kan jag även rekommendera att köpa me enklare mat från sypermarket som ligger vid resorten.
  Så som kallskuret, oliver, kex, grönsaker etc någon dag. Det är kanske inte varje dag man måste ha lagad mat & vi upplevde utbudet som något större än vad vi är vara vid.
  Trevlig resa!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej Emely!
  Tack för ditt tips om supermarketen! Ett jättebra alternativ, särskild som vi älskar chark och småplock. Låter som vi får ihop några goda luncher på terassen!

  Hälsningar Pia

  Pia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.