Till senaste kommentaren

Rutschkanorna på Sunwing Kallithea Beach?

Hej!
Håller på att leta boende till sommarens semester och funderar starkt på Kallithea. Varit på Cala bona, Mallorca, innan två gånger och var supernöjda. Så har höga förväntningar på nästa Sunwing. Men tänkte på rutschkanorna på Kallithea, finns det ålders-/längdgränser på dem? Har barn på 4 och 7 år, som hade blivit väldigt besvikna om de inte får åka kanorna... Såg nåt hotell där det stod 10 år på kanorna (men var kanske inte Sunwing, minns inte).

Kommentarer

 • Vi var på Kallithea nu i oktober och våra tre barn; 4,6 och 10 åkte glatt och det var ingen som sa til e d. Dock bottnar inte yngre barn i poolen så flytpuffar eller en famn att landa i vid kanans slut samt förstås konstant övervakning behövs 😊
  Anna-Karin
 • Åh, vad bra! Tack för svaret!
  Sanna
 • Hej Sanna,

  Ni gör helt rätt som spanat in Sunwing Kallithea, tror inte ni kommer att bli besvikna då det är ett riktigt härligt hotell.

  Instämmer med Anna-Karin, har inte hört talas om åldersgräns på rutschkanorna på Sunwing. Mina barn har åkt när de var mindre och tycker mig sett barn i lägre åldrar som åkt både tilsammans med vuxen och själva med övervakande vuxen i rutschkanorna på Sunwing.

  Hör gärna av dig igen om det är något annat ni funderar på!

  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.