Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumtips Sunwing Arguineguin

Vi tittar på rum på Sunwing Arguineguin och har fastnat för typ D med havsutsikt då den har extrabäddar både i soffa och våningssäng. Har någon erfarenhet av våningssängarna? Enligt beskrivningen är de för barn - är de alltså för små för vuxna eller är det någon annan anledning att de inte kan brukas av vuxna. Vi ska inte klämma in fler vuxna än avsett, jag tänker mer på om en vuxen kan välja att sova i våningssängen istället för bäddsoffan.

Rummen av typ D med havsutsikt verkar finnas i två varianter också, och bara den ena sorten finns det skiss på (https://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-arguineguin/boende), den andra varianten som är för rum 823, 723, 623 osv (nästan längst ut på södra flygeln) finns ingen skiss. Någon som råkar veta hur dessa rum ser ut eller var man kan få den informationen? Jag är främst nyfiken på hur sovalkoven ser ut i dessa, då rumsinformationen säger att vissa alkover saknar dörr vilket är ett större eller mindre problem beroende på var i rummet alkoven ligger.


Kommentarer

 • Hej Magnus!

  Jag ber om ursäkt för ett något sent svar, det verkar inte som att någon av oss Sunwingföräldrar har erfarenhet av dessa lägenhetstyper du kikar på.

  Det enda jag kan referera till själv är de våningssängar vi hade i vårt rum på ett helt annat Sunwing - East Beach i Turkiet, nu är det ju ett helt annat hotell och land men i den rumsbeskrivningen står det att just dem också är till för barn. Jag sov aldrig i dem men barnen sov gott där (10 och 6 år vid tillfället) och hade jag velat hade jag nog också kunnat göra det. De var nog inte riktigt fulllängd (inte som en standardsäng) och kanske var de lite smalare också om jag inte minns fel men beror ju lite på hur lång man är osv. Vågar dock inte svara på om det är ngn annan anledning till att det står att dem är just för barn.

  Sunwing Arguineguin är för övrigt ett jättehärligt hotell och jag tror ni kommer att bli nöjda om ni väljer att resa dit!

  Jag hoppas att du kanske kan få ett lite mer utförligt svar på dina frågor och kanske lite mer info av någon som har mer erfarenhet av just denna rumstypen här framöver, annars kan du alltid kontakta Ving https://www.ving.se/kontakt eller hotellet direkt: sunwing@arguineguin.net (skriv på engelska) för mer info!

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.