Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sandy Bay - Bästa rummet?

Hej!
Jag och familjen funderar på att testa Sandy bay beach nästa sommar. Vi har tidigare bott på Kallithea, Side och senast Allcudias sunwinghotell. Vi brukar, framförallt barnet, brukar uppskatta Lollo och Bernierummen och vi föräldrar uppskattar att terassen är inhängnad :-). Men på de tidigare hotellen har L&B-rummen legat ganska centralt, nära poolerna och miniland, på Sandy bay beach verkar de ligga mer off. Därför har vi tittat lite på 3-rums Royal Family med terass mot poolområdet också, men det ligger ju väldig i smeten dessutom är terassen inte inhängnad vad jag förstår. Fördelen är att alla vuxna får en riktigt säng, bäddsoffan på side och alcudia var ingen höjdare att sova i som vuxen. Men vi velar lite, därför har jag några frågor.

 1. Hur off ligger Lollo och Bernie rummen? Och hur är omgivningarna? Tittar man rätt in i en vägg eller mur? Är det en trafikerad väg utanför?
 2. Royalfamily rummet med terass mot poolområdet, är det precis i smeten med alla solstolar? Eller är det lite luft runt omkring?
 3. Hur upplever ni bäddsofforna i rummen? Funkar de för vuxna? Är det någon skillnad jämför med andra Sunwing hotell?

Tacksam för lite svar och vägledning. :-)

Kommentarer

 • Hej Louise,

  Kul att ni tittar på Cypern & Sandy Bay. De har länge varit ett av våra favoriter hos Ving. Vi har även som ni besökt Kallithea & Side.
  Vi var på Sunwing Sandy Bay hösten 2012 & mycket har hänt sedan dess. Men det jag minns om hotellet är att det var en häck runtomkring dvs ingen mur eller liknande.
  Vid block 8 som ni tittar på där Lollo & Bernie suit finns, ligger som du säger lite avskilt. Det ska heller inte vara någon trafikerad väg där. Den är framför receptionen & huvudbyggnaden. Däremot fanns det då en mindre gångväg utanför resorten ner mot Nissi Beach. Men ändå en bra bit från alla rum.
  Det andra rummet i block 4, Royal family 3 rums ligger istället mitt i smeten.
  Vi bodde i Big family ovanför just rum 439 & jag vill minnas att det var en liten grön plätt mellan altanen & poolen. Däremot tror jag ni upplever gångvägen mot huvudbyggnaden närmare än poolen & solstolarna.

  En vän som nyligen besökt Cypern & Sandy Bay sa att de rummen har en mindre häck runt altanen. Men inget staket & troligen ingen grind.
  Om ni föredrar avskildhet skulle jag valt block 8 & Lollo & Bernie rummen. Resorten i sig är inte så stor som ex Kallithea & då rör man ju på sig oxå.

  Sofforna du frågade om, skulle jag säga är liknade andra Sunwing, helt ok men inte lika bra som en säng så klart.
  Min bror sov i en soffa hela veckan då vi var på Sandy Bay & tyckte de va helt ok men han sover lätt & klagar sällan.
  Hoppas & tror ni ska trivas lika bra som vi gjorde på Sandy Bay.
  Ett stort plus tycker vi är närheten till havet, även om man bara är där några h ibland.
  Återkom gärna om du har mer frågor.

  Med Vänliga Hälsning Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.