Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumstips, Athena – Sunwing Kallithea Beach?

Hej! Har bokat tvårumslägenhet med havsutsikt på Athena nu i sommar. Ser på kartan att restaurang ligger i samma byggnad. Störs man av matos då? Vilket rum rekommenderas om man vill slippa det? Eller har någon tips på vilket rum som är ”bäst” på Athena?
Tack på förhand

Kommentarer

 • Hej,
  Jag tror att dom väldigt nyligen har eller håller på att renovera Athena och att dom har byggt och gjort om rummen lite. (Jag ringde till Ving i höstas när det inte gick att boka rum på Athena inför den här hösten och fick då höra att dom bygger om några av rummen). När vi var där bodde vi i ett Royal Family rum nära restaurangen, med lite större terrass, ganska långt ner. Vi kände inget matos alls. Vi har bott på andra delar av hotellet också och jag tycker att Athena är bäst, för att frukosten är i samma byggnad och det är nära en bra pool som är grund åt ena hållet och har rutschkanor. För ett bra rum skulle jag leta efter ett med stor terrass, och jag tycker också att det är bra när det är ganska långt ner eftersom man ändå springer fram och tillbaka ett antal gånger per dag.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

 • Hej Anna,

  Kallithea är ett mycket bra val av Resort. Vi har hunnit besöka Rhodos & Kallithea två ggr, varav vi första ggr bodde i huvudbyggnaden Athena å just tvårums Family typ C med havsutsikt, och jag vill minnas att vi hade rum 359. Titta gärna på Rumskarta Athena
  Vi kännde inget matos och stördes inte av restaurangen utan snarare upplevdes det som även Helena skren som vi bodde mitt i smeten nära till hela resorten.
  Jag vet inte vilken typ av Family ni bokat men vilket som på våning 3 skulle vi valt igen. Dels för att rummet inte behöver  ligga högre upp då känslan av höjd finns ändå och för att vi var mycket nöjda sist. Det enda vi skulle önskat med rummet var större balkong. Men alla family 2 rums i Athena har likvärdiga balkonger. 
  Kanske att vi valt något av rummen mer söderut än norrut med chans till lite mer sol på eftermiddagen.

  Oavsett rum tror jag ni får en toppen semester!
  Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack Emely och Helena för hjälpsamma svar. Vi hade inte så mycket att välja på vid bokningen. Verkar vara väldigt populärt och det bådar ju gott.  Det blev tvårumslägenhet typ B med havsutsikt. Känns bra att inte restaurang eller annat stör. Tror vi kommer bli jättenöjda! 
  Är första gången till detta sunwinghotell men det verkar vara ett toppenhotell.
  Anna
 • Hej igen Anna,

  Tror ni kommer få de underbart på Rhodos, hotellet & platsen det ligger på är super.
  Önskar er en trevlig resa!
  Mvh Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Vi bodde i en Happy Baby lägenhet mot pool och hav förra sommaren i Athena byggnaden, på bottenvåningen. Vi kände inte av någon matos alls eller något störade ljud och då hade vi ändå lägenheten näst bredvid själva resturangen och uppträdandet.

  Ha en trevlig resa =)
  Åsa Olsson
 • Hej! vi kikar på Athena med delad pool . har någon erfarenhet av dessa rummen? är det skuggigt hela kvällen eller är det värt att ta en sådant rum?
  Hade helst velat haft med delad pool mot havet med det var inte lätt att få tag på.
  mvh Linn
  linn
 • Hej Linn,

  Dessa rum är nyrenoverade så när vi besökte Kallithea senast dvs sommaren 2017 hade dessa ingen delad pool.

  Ni missar den storslagna utsikten mot havet men ni får ist eftermiddags & troligen kvällssol! Lite osäkerhet på var & när solen går ner så vet inte hur kvällssolen är. Men terassen är i västerläge, övriga rum mot havet har sol fram till tidig eftermiddag sen är solen på andra sidan.

  Om ni nyttja de stora gemensamma poolerna på dagen & hänger på er terass och pool på eftermiddagarna så får ni det mesta ut av de.

  Rummen är säkert jättefina då vi haft liknande storlek & standard i Poseidon.

  Önskar er en härlig semester & tror kommer bli jättenöjda med både Kallithea & rummet!

  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.