Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumsrekommendation på Sandy bay beach

Hej! Vi ska till Sandy bay i oktober och har bokat en 2-rums family med balkong mot poolområdet. Det finns bara 5 sådana vad jag kan se. Är det någon som har tips om vilken/ vilka lägenheter vi kan ha som önskemål? Dela gärna med er av erfarenheter om området

Kommentarer

 • Hej Johanna!

  Det har byggts om lite på Sandy Bay i höst/vår bl.a. ny pool och restaurang så det ser troligen lite annorlunda ut sen jag var där för två år sedan men vad jag minns så har alla lägenheter med balkong mot pool bra läge och har nära till allt.

  Precis som du säkert sett på resortkartan är där ju en som ligger närmre barnpoolen och de andra ligger på andra sidan om de större poolerna. Kanske är det smidigt med den vid barnpoolen om ni har små barn och vill ha närma ner till just den medans de andra liggre närmre poolen med rutschkanor och Andrea's Kitchen.

  Vi åker själva tillbaks till Sandy Bay nu i sommar så jag ska ta och spana in dessa lägenheter just och kanske försöka ta lite bilder så får vi lite bättre koll på vad som skiljer och vilken lägenhet som skulle passa bäst för er att önska.

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack Annelie!
  Johanna
 • Hej igen,

  Nu har jag spanat lite på dessa lägenheter!

  De fyra som ligger på ena sidan poolen har morgon/fm sol och den som ligger på andra sidan har em/kvällssol.

  Lägenhet 554 har nog lugnast läge, ligger längst ut i byggnaden i utkanten av poolområdet med utsikt mot rutschkanorna.

  560 och 562 ligger lite längre mot poolområdet med mer utsikt mot poolerna men står ett träd utanför som ger lite insynsskydd och kanske också lite skugga (mest på 560 kanske.)

  568 har fri sikt mot poolområdet och ligger också närmast restaurangen Andreas Kitchen.

  434 på andra sidan har också fin utsikt över poolområdet, (särskilt den övre delen tror jag) stod något träd där också tror jag som ev ger lite insynsskydd/skugga, kanske upplevs som ngt längre från poolområdet men är kanske för att området med solstolar framför ev är ngt större men absolut tillräckligt närma ändå. Ligger på samma sida som barnpoolerna och bufférestaurangen.

  Bifogar bilder, hoppas jag inte snurrat till det med numrena nu. Fråga bara om det verkar rörigt!:-)

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Osäker på min bild på 434 nu när jag tittar igen så ska gå igenom och titta om jag har ngn bättre så det blir rätt, tog bort den första sålänge så jag inte lurar dig!-:)
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Här kommer en bild till på lägenhet 434 men det är ingen bra bild tyvärr, (dålig vinkel) tror det är lägenheten som skyms bakom trädet från denna sidan jag tagit!
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Anneli!
  Tack för din hjälp och ditt engagemang!❤️ Du har varit till väldigt stor hjälp!Kram! Johanna
  Johanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.