Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumsläge Helios, Sunwing Kallithea Beach

Vi har bokat en 2 rums lägenhet med balkong i Helios-delen. Nu känner jag mig orolig över att vi kommer få ett rum som ligger väldigt tätt intill framförvarande byggnad. Finns det något rum man kan önska för att ändå ha lite plats framför balkongen och att det då inte kommer kännas inklämt?

Kommentarer

 • Hej,
  Vad härligt att ni har en semester på Kallithea att se framemot!
  Jag upplevde inte att husen låg nära varandra vad gäller balkongerna, vet inte om du ev har missuppfattat ritningen som finns över Heliosdelen; http://images1.ving.se/images/SiteID1/HotelOver...
  Det är lätt att tolka att husen ligger nära men det är de olika våningarna som ligger tight på översikten; G, 1, 2 osv.
  Jag hoppas att svaret var så enkelt annars får du mer än gärna återkomma så får vi dyka djupare :).
  Vänligen Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej igen,

  Det låter ju bra, min oro kom när jag på nätet råkade se ett kort som någon tagit på sin balkong och där det ser ut som att det ligger ett hus bara några meter ifrån. Detta har jag haft svårt att släppa då jag absolut inte vill bo så. För att slippa lägga så mycket tid på att fundera över detta så hade det varit gott att få höra av någon som varit där vilket/vilka rum man kan skriva som önskemål. Jag har tittat på kartan över området men det är lite svårt att se hur långt det egentligen mellan husen.

  Malin
 • Hej igen,

  Jag bodde i rum1802 vilket var ett rum som ligger väldigt nära receptionen och var således inte o kikade runt på hela Heliosdelen av resorten.

  Du nämner att ni har en 2-rums lgh m balkong, har ni betalat för någon typ av utsikt också? Det blir ju lite special vad gäller att önska rum beroende på vilket specifik typ av rum ni har betalat för.

  Eftersom det verkar vara en viktig faktor för dig så föreslår jag att du kontaktar hotellet eller Ving i förväg för att få bästa och korrekt hjälp direkt :).

  Hoppas att ni får en skön semester!

  Hälsningar Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Jag har pratat med Ving nu och ändrat så att vi ska bo i en lägenhet med terass mot poolen, hoppas på att det ska bli bra. Tack för hjälpen!

  Malin
 • Hej,

  Vad fint då kommer ni garanterat att få det topp!

  Återigen, Trevlig resa o bara att återkomma om fler funderingar kommer upp!

  Hälsn, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.