Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bästa rummet på Sunwing Side Beach?

Hej!
Jag och min son ska boka resa till Sunwing Side och vi vill gärna få tips på rum som motsvarar:
- lugnt läge
- inte störs av ljud från väg, närliggande restaurang, lekplats el liknande
- så mycket sol på balkongen som möjligt.
- gärna trevlig utsikt. 

Vi undrar också hur resemålet och hotellet är i slutet av oktober (20 -27 okt) ? Poolerna varma och sköna? Temperaturen/vädret fortfarande ok?  

Stort tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Pia,

  Det var en klurig fråga då du har många kriterier för rummets läge.
  Jag gissar att ni vill ha ett mindre rum om ni är två stycken som reser sen är det ju upp till er budget om ni vill ha ett vanligt rum eller ett specialrum, t.ex Lollo och Bernie suite alt. Royal family.

  Vad gäller läget skulle jag rek ett rum som ligger endera längst till vänster i hotellets vänstra del alt längst till höger på hotellets högra del (se länk); https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-beach?concepts=133&push=accommodation&roomModal=126032.
  De rummen ligger i utkanten och har inte så mycket rörelse utanför, båda varianterna är dock ut mot vägen utanför resorten. Resorten är välavgränsad från vägen. Fundera på om ni vill ha balkong eller terrass till rummet, bor ni högre upp ökar utsikten när vyerna breddas.

  Vi reste i slutet av augusti förra året och då var det väldigt lugnt på resorten, reser ni i slutet av oktober tror jag att det är lika - kanske en ökning v44 när höstlovet infaller här hemma. Jag har inget minne av att vi stördes av ljud från varken väg eller restauranger på dag/kvällstid. Många gäster har all inclusive och äter således i den stora bufféetrestaurangen vilket gör att Mehmet's och Fino är lugna.

  Solen går upp vid den hö delen av hotellet och går ner ut mot havet/vänstra sidan. Vill du ha sol på em/kväll skulle jag välja den vänstra sidan, i närheten av det rummet finns en pool med vattenrutschkana som är öppna några timmar per dag vilket kanske kan upplevas störande. Många upplever dock att den högra delen av hotellet där Mehmets ligger är allmänt lugnare än den vänstra.

  Medeltemperaturen är 26gr i okt och 20gr i november, åker ni i slutet av okt ligger det gissningsvis däremellan. Jag har ingen erfarenhet av att åka i okt men har haft nära 40gr när vi har rest i slutet av aug flera gånger.

  De större poolerna ska vara tempererade under den perioden och således hålla ca 25gr. Värmer solen på brukar temperaturen öka.

  Sunwing Side är en väldigt fin resort som jag rekommenderar varmt!

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.