Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rum Sunwing Cala Bona

Hej
Ska efter några år åka tillbaka till Cala Bona igen. Hade då 2 familj lägenhet i Mimosa. Har funderingar på att prova Bougavilla denna gång.
Ser att de ska renovera upp vissa rum tills nästa sommar. Royalty family ska utökas, är det värt att lägga 5 tusen extra för att få Royalty? Eller ska man välja 2 rumslägenhet mot väg? Vad är bäst i Bougavilla?
Hur är maten numera? Man har läst lite olika recensioner angående detta.

Anders Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Vad roligt med Cala Bona. Vi bodde i Bouganvilla när vi var där för några år sedan och var supernöjda. Vi hade då ett Royal Family rum som vi var väldigt nöjda med. Vi var mycket uppe på rummet med barnen och satt på terrassen mycket och för oss är det alltid värt mycket att ha en stor uteplats med havsutsikt. Jag tänker att ju mer tid jag spenderar på rummet desto mer pengar behöver jag spendera på rummet. Det bästa med att bo i Bouganvilla är att det är mycket som händer där och du behöver inte gå till de andra hotelldelarna så ofta.
  Jag är jättenöjd med maten där, jag tycker att dom hade en jättefin middagsbuffé och minns parmaskinka, ostar och mycket sallader som jag älskar. Vi är jättenöjda och planerar att åka dit fler gånger. Hoppas att ni får det jättebra på Mallorca.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.