Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rum Sandy Bay

Hej!Vi åker en vecka till Sunwing Sandy Bay i augusti med två barn 5 och 9 år. Har bokat Familiy rum mot omgivningarna. Vill gärna få ett så bra läge som möjligt genom att lämna önskemål om rummets läge. Har kollat på hotell kartan men det säger inte så mycket... Vill inte ha balkong mot gatan. Förslag mottages tacksamt! 
Mvh Elisabet

Kommentarer

 • Hej Elisabet,

  Jag personligen trivs bra med att bo i block 5 eller 6, lummig omgivning och nära till det mesta.

  De med nr 502, 540, 602,640 ligger närmst stora vägen/mot gata (även om det nog var en häck emellan tror jag) i dessa blocken medans de med nummer 552,590, 652,690 ligger mot den lilla gångvägen som finns inne på hotellområdet, vid denna gångväg är det dock endast hotellgäster som går och där ligger också en minigolfbana. De lägenheterna vid sidan om dem har mer utsikt mot gräsmattan mellan blocken.

  Lägenheterna i block 7 och 8 ligger lite längre från poolen men bra till om man vill närmre till gångstigen som går till Nissi Beach, det är ingen stor väg utan mer en grusväg som går nere vid block 8 och det är även någon häck emellan om jag inte minns fel.

  Jag har inte så bra koll på lägenheterna i blocken på andra sidan poolen 1-4 då vi inte bott där och jag inte heller gick jättemycket där.

  Vad jag ska rekommendera beror egentligen lite på hur ni vill bo, vill ni bo lite mer avsides, närmast till pool eller strand osv men det är väldigt mysigt på hela området och förhoppningsvis kommer ni trivas där ni hamnar.

  Återkom gärna om du vill ha mer specifika tips, låter nog lite rörigt när jag försöker beskriva!☀️

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Bifogar en bild så du ser vilka lägenheter jag pratar om, antar att det är de blå family balkong mot omgivning ni bokat då!
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.