Till senaste kommentaren

2-rumslgh med swim out och havsutsikt på OBC Cypern?

Vilket rumsnummer bör vi önska?

Har bokat OBC Cypern två rums lgh med swim in pool och havsutsikt. Ligger två längor. Vilken länga bör man boka i för att verkligen få havsutsikt? Verkar lite kulligt/bergigt framför de rum som ligger längst åt Sandy Bay. Vill inte heller ha gångstråk eller stim precis utanför. Vilken hade ni valt och varför?

Kommentarer

 • Hej Lisa,

  Vad härligt att ni valt att boka Ocean Beach Club - Cypern. Ett underbart hotell som har fina rum och härligt läge.

  Jag gissar på att du menar att ni har bokat tvårumssviterna Club Pool Suite, stor terrass mot havet med direkt access till privat, delad pool närmast havet. De som är markerade med grönt på kartan över rumstyperna. Ingen av dessa sviter har inte vad vi kallar havsutsikt. De ligger mot havet så man delvis kan se havet men inte så pass mycket att vi väljer att kalla det havsutsikt. Vi vill ge rätt förväntningar här. Bilderna som visas under rumstypen ni bokat ger en rättvis bild om hur utsikten ser ut.

  Dessa sviter ligger i lugna omgivningarna och strandpromenaden som går utanför hotellet ligger en bit bort från terrasserna. Jag upplevde inte att personerna som promenerade förbi kom speciellt nära terrasserna. Det är heller ingen större trafik av personer på denna strandpromenad.

  Om jag skulle välja mellan block 4 eller 5 skulle jag personligen välja block 4. Upplevde att det kändes lite mer avskilt och lugnare. Ligger även lite längre bort från babypoolen.

  Hoppas ni får en fin resa!
  Pernilla Lundström

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.