Till senaste kommentaren

Rum med egen pool på Kallithea Beach (jämfört med Sandy Bay)

Vi har varit på Sandy Bay på Cypern de senaste åren och tänkte nu prova något nytt till nästa resa och vi är lite sugna på Kallithea Beach! Vi har haft rum med tillgång till egen pool och kommer nog att ta ett sådant rum igen på Kallithea Beach.

Jag undrar om någon som har varit på både Cypern och Rhodos har någon erfarenhet kring likheterna på rummen? Vi tittar främst på rummen i Helios, men jag hittar väldigt få bilder på hur altanen och poolen ser ut. Det finns gott om bilder från Triton, men nästan inga från Helios. Hur är utsikten därifrån, vad finns på andra sidan poolen?

Sen verkar altanen lite mindre än på Sandy Bay, det ser ut som att det finns matbord och stolar men ingen soffgrupp, stämmer det?

Och till sist undrar jag om det upplevs som blåsigt där? Jag har hört några som tycker att det kan vara blåsigt vid de stora poolområdena, men är det även så vid rummen?

Kommentarer

 • Hej Adam,

  Jag har varit på Sunwing Kallithea fyra gånger och på Sunwing Sandy Bay en gång. Båda ställena är bra.

  Vi har valt Kallithea framför Cypern framförallt för att vi har åkt under juli-augusti och då har Cypern känts aningen för varmt för oss.

  Tyvärr har jag inte bott i något rum med egen pool, och för att få mer detaljerad info om rummen får jag nog be dig kontakta Ving direkt.

  Jag tycker att deras chat är bra
  https://chat.ving.se/?queueName=SE_Ving_Chat

  Jag har inte upplevt något av ställena som blåsigt.

  Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer ang funderingarna kring rummen med egen pool.

  vänligen,
  Helena Z


  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Adam,

  Härligt att ni funderar på Kallithea, en jättehärlig resort som ligger avskilt & vackert.
  Vi har varit här två ggr, har dessvärre aldrig bott med delad pool men jag är ganska säker på att terasserna vid Helios är lite mindre än på Sandy Bay.

  Det som talar för rummen med delad pool vid Helios är det lugna läget. Uppe vid Helios poolområde är det oftast mer livat men just mellan Helios & Triton där dessa rum är placerade är det lugnare.
  Då hela resorten ligger på en höjd är jag ganska säker på att man ser mer än bara huset mittemot. Särskilt om man väljer ett rum på gaveln.

  Nu vet jag inte om ni tänkt bo i svit med tre eller två rum men tror att rum 1115 är ett bra val. Lite längre bort & troligen sol längs på altanen av dessa rum & troligen bäst utsikt av dessa rum.
  Rummen med delad pool vid Triton ligger väldigt vackert vid havet men här är det också lite mer rörelse. Storlekarna på terasserna vill jag minnas är ungefär lika stora.

  Hoppas ni blir nöjda med ert rumsval oavsett vad ni väljer & att ni får en härlig semester.

  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.